hyra skidor sälen

När du är ny i skidåkningsvärlden och hör ord som skidlängd, längdstyvhet, twintip och insväng är det inte konstigt att du känner dig vilsen

Det kanske inte alltid så lätt att veta just vilka skidor du ska välja. Det är förståeligt att inte veta vart man ska börja i sitt letande. Det finns en hel del att tänka på. Men låt oss inte göra det svårare än vad det behöver vara.

Eftersom det inte är möjligt för alla ekonomiskt att köpa skidor är det ett utmärkt sätt att hyra dem. Det finns mycket som är svårt i Sälen hyra skidor är det inte! Det är enkelt och smidigt. Det är flexibelt för dig som inte vill investera i ett par skidor eller för dig som inte åker skidor så ofta. Det går att hyra i några timmar, några dagar eller en längre tid. Oavsett om det är ditt första par skidor eller om du är en van skidåkare har vi ett brett utbud av utrustning. Att hyra skidor Sälen är alltid en bra idé.

När du är i Sälen hyr skidor

När du hyr skidor kan du alltid hyra olika sorters beroende på hur du ska använda dem. Åker du till Sälen är det självklara valet att åka i de många pisterna. Pistskidor anpassade för preparerade backar är av den kortare modellen med kraftig insvängning. De passar de flesta åkare, vana som ovana. Vågar du dig på orörd pudersnö utanför pisten ska du satsa på offpist-skidor eller friåkningsskidor som de också kallas. Dessa skidor är mycket bredare. Om du inte kan bestämma dig eller vill åka lite överallt är nog allmountain-skidan lämplig för dig. Det är ett alternativ mellan pistskidan och friåkningsskidan, och kan alltså användas både i pist och offpist. Vill du imponera med trix och hopp eller känner dig bara allmänt lekfull? Då kanske du ska ta en extra titt på twintips eller parkskidan. Denna lekfulla skida kan beskrivas som något mjukare och är ordentligt uppböjd i båda ändarna. Med den är du redo att göra ett besök i Sälens parkområden.

Tänk på att inte överskatta din nivå och välja skidor du sedan inte kan åka på. En kortare skida svänger snabbare än en lång skida. När du hyr skidor Sälen hjälper den trevliga och varma personalen dig att hitta rätt. Skidorna väntar på dig! Vet du redan vilken typ av skida du vill ha kan du även förboka för att vara säker på att du får just den du önskar. Du slipper på så sätt oroa dig innan du är framme i Sälen. Det går även att få dina skidor hemlevererade om du beställer online. Sök upp var du kan hyra genom att skriva in hyra skidor Sälen så kommer du få mängder av träffar att välja bland.

Stort urval i Sälen

Du kan hyra enstaka artiklar såsom skidor och snowboards eller hela den behövda utrustningen. Så rekommenderat är att när du åker till Sälen hyr skidorna där. Välj utrustning beroende på vilken tidpunkt du planerar att resa och beroende på förhållandena i backen. Vad du än behöver finns att hyra i Sälen! Nyslipat och nyvallat - så att du kan börja din dag i snön redan nu. Kom ihåg att smidigast är att hyra skidor Sälen! 

För att hyra skidor hos Stöten så klicka här.