sälen hotell

Stötens skidanläggning erbjuder sina besökare hotellboende på en nivå som tillfredsställer även den mest kräsne.

Hotellen är strategiskt belägna på Stötentorget, ett läge som garanterar besökare bästa möjliga avstånd till backarna. Sälen hotell är ett prisvärt alternativ för dig som föredrar att bo på hotell under skidsemestern. Det är lätt att med liftarna ta sig till backarna och till allt annat som Stöten och Sälen har att erbjuda. Det är nära till smakrik mat på Stötens restauranger, fika och närande mellanmål på trivsamma caféer, spelhallen GameZone för ungdomarna, nöjesfältet med pub och disco med mera. Stöten har satsat på effektiva transportmöjligheter, och moderna liftar tar dig och familjen snabbt och effektivt till de olika delarna av skidanläggningen. 

Best Western Stöten Ski Hotel 

Låt dig njuta av lyxen under vistelsen på det nyrenoverade hotellet, Best Western Stöten Ski Hotel, ett av Sälens hotell. Hotellet finns på Stötentorget, som är en mycket central plats på Stöten. Denna unika pärla till Sälen hotell stoltserar med 43 smakfullt nyrenoverade rum, som garanterar dig en skön och bekväm boendeupplevelse i mittpunkten av hela området. Renoveringen av hotellet genomfördes år 2015. Syftet var att ge rummen en fördjupad känsla av fjället. Rummen är mysiga tack vare den varma färgskalan, som noga utvald för att få dig och familjen att känna er som hemma på hotellet.

Lägenhetshotell Stötens Mitt

Lägenhetshotell Stötens Mitt är ett väl upprustat modernt lägenhetshotell med toppläge mitt i kärnan av fjället Granfjällsstöten på Stötentorget. De prisvärda lägenheterna har kök, vilket innebär självhushåll. Stötens livsmedelsbutik ligger alldeles i närheten. Vare sig det är dags för ett veckoslut på senhösten eller på den soliga våren i utförsåkningens tecken, så har Lägenhetshotell Stötens Mitt en lämplig lägenhet att erbjuda. Här kan du förena bekvämt boende med förstklassig åkning. Vare sig du har familj med barn eller kommer som ett par så är detta ett av alla Sälen hotell som passar alla. Boka här