skidhyra sälen

För den avancerade skidåkaren är det en självklarhet att äga sina egna skidor och pjäxor

En person som tillbringar större delen av vintrarna i pisten eller i längdskidsspåret vill självklart ha en utrustning som är helt anpassad efter åkarens åkstil och behov. Men för oss andra är det inte lika självklart att äga vår egen utrustning. Vi som kanske åker skidor en vecka om året, och om vi skall vara ärliga, kanske inte åker speciellt bra. Det känns inte försvarbart att lägga ner stora pengar på inköp av skidor och pjäxor och förvara dem i våra källarförråd under 51 veckor av året för att sedan använda dem under en vecka. Är det värt att kånka med sig klumpiga skidor på bussen till Sälen, utöver all annan packning? Alternativ - utnyttja den skidhyra Sälen erbjuder på sina anläggningar!

Hyra Sälen - utrustning och annat

Det finns ett antal företag som ägnar sig åt skiduthyrning i Sälen. Företagen som hyr ut skidor i Sälen är kunniga. Utrustningen de hyr ut är ny och modern. Personalen åker oftast skidor själva och kan enkelt avgöra vilken utrustning som passar just dig. Om man hyr sin utrustning i Sälen, helst nära själva liften, kan man dessutom bara åka över till skiduthyraren om man behöver få något justerat eller utbytt. Vid skidhyra i Sälen kan man dessutom erbjudas multihyra, det vill säga att man betalar en summa och kan sedan välja vilken typ av utrustning man vill ha just denna dag. Man kanske vill åka slalom ena dagen, snowboard nästa dag och längd någon dag. Den skidhyra Sälen har är oftast överkomlig prismässigt. Se våra erbjudanden här.

Om du vill vara ute i god tid kan du alltid kolla innan vad för hyra Sälen tar för olika saker. Vill du specificera dig så sök skidhyra Sälen så får du veta allt du behöver veta om att hyra Sälens olika skidmodeller. 

Egen utrustning

De flesta av oss som envisas med att kånka med oss våra egna skidor och pjäxor försvarar oss ofta med att vi köpt utrustning för att den skall vara helt anpassad till oss själva, till nivån på vår åkning och att det är riktiga proffsgrejor. Saken är nog den att skidorna man kan hyra i Sälen är bra mycket modernare och proffsigare än de lagg som köptes i den lokala sportaffären i Tidaholm för 15 år sedan. Dessutom går utvecklingen på skidor hela tiden framåt och skidor blir snabbt omoderna. Förhoppningsvis utvecklas även vår förmåga att åka skidor så utrustningen vi åker på är kanske en 15 år gammal nybörjarutrustning när vi istället skulle ha en modern utrustning för medelgoda åkare. Troligtvis kan dessutom personalen på skiduthyrningsföretaget i Sälen mer om skidåkning än personalen i sportaffären i Tidaholm.