Covid-19: information för grupp & konferens

Så här jobbar vi för att du ska ha en trygg vistelse hos oss.

Trygga bokningsvillkor i Coronatider:

För att det ska kännas så tryggt som möjligt för dig att boka din gruppbokning här hos oss i Stöten den kommande vintern har vi i dessa speciella tider tagit fram förmånliga bokningsvillkor och en prisvärd avbokningsförsäkring.

Ni kan även avboka er resa i händelse av ett myndighetsbeslut från svenska myndigheter eller myndigheter i ert hemland som förhindrar er som grupp från att resa till, från eller inom Sverige. Detta gäller även om ni som grupp måste sitta i karantän för att återvända till hemlandet. Då har ni rätt att avboka resan och få full likvid tillbaka. Regeln gäller dock bara myndighetsbeslut som förhindrar gästen från att åka till, från eller inom Sverige. Regeln gäller inte rekommendation eller avrådan från att åka till, från eller inom Sverige utan endast regeringsbeslut. Om Stöten tvingas stänga hela skidanläggningen och således inte kan ta emot er så har ni rätt att få full likvid tillbaka.

Vår avbokningsförsäkring

Genom att vid bokningstillfället välja att lägga till vår avbokningsförsäkring så kan ni, utan att ange särskild anledning, avboka er resa fram till 20 dagar innan ankomst – och då få pengar tillbaka för er bokning.

Avbokningsförsäkringen kostar 495 kr per bokat boendeobjekt. Om ni har vår avbokningsförsäkring och sedan väljer att avboka senast 20 dagar innan ankomst behåller Stöten i Sälen avgiften för avbokningsförsäkringen samt en depositionsavgift på 500 kr per bokat boendeobjekt. Hela avgiften för er avbokning blir således 995 kr per boendeenhet och resten av pengarna återbetalar vi er.

OBS! För alla som mottagit offert från oss innan den 8 oktober ingår avbokningsförsäkringen i det logipris som offererats.

Privata konferenser är inte begränsade till högst 50 personer då de inte är en allmän sammankomst eller offentlig tillställning

Beroende på framförallt lokalernas storlek och utformning kan således en konferens samla betydligt fler personer än så. Våra gäster och medarbetares säkerhet är vår högsta prioritet, därav har vi genomfört åtgärder för att vi på Stöten ska kunna bedriva vår grupp- och konferensverksamhet utan att bidra till ökad smittspridning. Våra åtgärder kan ändras allteftersom myndigheter uppdaterar information gällande Covid-19.  Vi följer de officiella föreskrifter och rekommendationer som utfärdats av myndigheter.

För dig som gäst betyder det att vi:

 

  • Följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittan av covid-19.
  • Praktiserar god handhygien med regelbunden handtvätt med tvål och vatten samt handsprit.
  • Tillhandahåller handsprit i alla gemensamma ytor.
  • Håller social distansering och hälsar på varandra utan kroppskontakt.
  • Utökar städrutiner med fokus på desinficering av ytor som berörs ofta. Bord, stolar, knappar, handtag, kaffemaskiner etc. rengörs noggrant före och efter varje konferens.
  • Stannar hemma om vi känner oss sjuka.
  • Anpassar mötesupplägg, lokaler samt möbleringar efter Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer, där den rekommenderade distansering hålls.
  • Säkerställer att det inte förekommer trängsel eller långa köer i verksamhetens lokaler eller i anslutning till dessa lokaler.

Läs våra kompletta bokningsvillkor här.