Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Så här jobbar vi för att du ska ha en trygg vistelse hos oss

Trygga bokningsvillkor

För att det ska kännas så tryggt som möjligt för dig att göra din gruppbokning här hos oss i Stöten har vi tagit fram förmånliga bokningsvillkor och en prisvärd avbokningsförsäkring.

Vår avbokningsförsäkring

Genom att vid bokningstillfället välja att lägga till vår avbokningsförsäkring så kan ni, utan att ange särskild anledning, avboka er resa fram till 20 dagar innan ankomst - och då få pengar tillbaka för er bokning.

Avbokningsförsäkringen kostar 495 SEK per bokat boendeobjekt. Om ni har vår avbokningsförsäkring och sedan väljer att avboka senast 20 dagar innan ankomst behåller Stöten i Sälen avgiften för avbokningsförsäkringen samt en depositionsavgift på 500 SEK per bokat boendeobjekt. Hela avgiften för er avbokning blir således 995 SEK per boendeenhet och resten av pengarna återbetalar vi er.

Er trygghet är vårt ansvar

Med anledning av viruset Covid-19 har vi vidtagit särskilda åtgärder för att på bästa sätt minska smittspridningen på anläggningen - allt för att du som gäst ska känna din trygg och säker när du besöker oss.

  • Vi följer alltid Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd.
  • Vi praktiserar god handhygien med regelbunden handtvätt med tvål och vatten samt handsprit.
  • Vi tillhandahåller handsprit på alla gemensamma ytor.
  • Vi håller social distansering och hälsar på varandra utan kroppskontakt.
  • Vi utökar städrutiner med fokus på desinficering av ytor som berörs ofta. Bord, stolar, knappar, handtag, kaffemaskiner och liknande rengörs noggrant före och efter varje konferens.
  • Vi stannar hemma från jobbet om vi känner oss det minsta sjuka.
  • Vi anpassar mötesupplägg, lokaler och möbleringar efter Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer, där rekommenderad distansering följs.
  • Vi säkerställer att det inte förekommer trängsel eller långa köer i verksamhetens lokaler eller i anslutning till dessa lokaler.

Läs våra kompletta bokningsvillkor här.