Aktiviteter i Sälen - Stöten i Sälen

Aktiviteter

Det finns många fördelar med att göra något ihop, hela gänget.

Att lägga med en aktivitet under fjällvistelsen är en riktigt bra idé som ofta ger goda resultat. 

Fundera lite på vilket syftet är med en aktivitet. Är det en belöning för gott arbete, är det för att lära känna varandra bättre, är det en tradition, eller är det för att bli tajtare som grupp? Fundera även på vad du har för budget för en aktivitet. Ibland kan en aktivitet kosta lite mer, men ge ett betydligt större mervärde. I andra fall kan det vara den enklaste och minst kostsamma aktiviteten som ger mest. Dessutom ger aktiviteter vid sidan av en möjlighet för deltagarna att få bättre kontakt med varandra och vänskapsband kan knytas vilket kan ha mycket gott resultat arbetsmässigt.

I Stöten arrangerar vi aktiviteter med kvalitet till din kick-off, konferens, event, kundträff - eller bara för nöjes skull! Välj och vraka mellan fysiska, tävlingsinriktade, kluriga, kreativa eller sånt som ger deltagarna en unik fjällupplevelse. Samtliga aktiviteter leds av aktivitetsledare som gör det till en oförglömlig upplevelse.

Åker inte alla i gänget utförsåkning så vill jag givetvis rekommendera att passa på att göra det nu när ni ändå är uppe i Sälen och har chansen. Hyr en skidlärare för en gemensam skidlektion på 1,5 timme tillsammans med övriga nybörjare på företaget eller ta en privatlektion under lika lång tid om du vill få all fokus. Vem vet, det kanske blir ditt nästa stora intresse?

Vill någon eller några i gänget  absolut inte åka utförsåkning så har vi en massa förslag på hur dessa kan roa sig medan resten av gänget kastar sig utför backen. Klicka här för några förslag!