Skolgrupper

Andas frisk fjälluft och öka sammanhållningen i klassen

Är ni i startgroparna med att planera nästa skolresa? Då är Stöten i Sälen ett riktigt bra val. Här finns mängder av roliga aktiviteter, grym skidåkning och mysigt, liftnära boende - allt i en storslagen fjällvärld.

För många elever är skolresan ett av få tillfällen att få prova på skidåkning. Med många års erfarenhet av skolklasser gör vi vårt yttersta för att alla ska få en så positiv bild det bara går av att vara i denna vackra fjällmiljö där man blandar ett aktivt liv med sammanhållning. Här får ni andas frisk fjälluft samtidigt som vi-känslan ökar i klassen, och förutom Sälens bästa skidåkning finns prisvärt boende i olika storlekar samt massor av roliga aktiviteter.

 

Skoj även utanför pisten

I Stöten kan alla i klassen fylla dagarna med skratt och oförglömliga minnen - även de som inte vill åka skidor eller snowboard. Varför inte grilla hamburgare på våra grillplatser? Eller besöka Vattufjäll där ni kan förgylla er vistelse med både bad eller bowling.

Vi hjälper er med resan

Hör av er så hjälper vi till att utforma ett program som passar just era önskemål. Vi har många förmånliga erbjudanden, alltid med ski in/ski out-boende. Ni åker alltså skidor direkt ut i backen, utan extra transporter.

Läs mer