Inspiration

Inspireras av våra mysiga paraktiviteter

Att spendera kvalitetstid tillsammans med någon man tycker om är det inte mycket som slår. Upplevelser är till för att delas och de är också nödvändiga för att ta en paus i vardagen. Inspireras av våra paraktiviteter!

Barn & familj

Inspireras av våra familjeaktiviteter

När vintern närmar sig börjar Stötens skidanläggning fyllas med förväntansfulla familjer som vill njuta av en händelserik tid tillsammans. Inte nog med att vi kan erbjuda Sälens bästa skidåkning och mysiga boendealternativ - vi lovar även gott om familjeaktiviteter som sent kommer att glömmas!

Inspiration

5 tips på oförglömliga personalaktiviteter

Personalen är för de allra flesta företag dess största tillgång. De bör därför behandlas därefter och vad passar då bättre än att spendera ett par fartfyllda dagar hos oss på Stöten i Sälen? Vår unika fjällmiljö i kombination med mysigt boende, förstklassig mat och inte minst spännande personalaktiviteter, bjuder in till en oförglömlig företagsresa!

Skidåkning

Skidlärarens bästa tips för längdskidåkning

Skidläraren Lina Säll Nilsson har åkt längdskidor sedan barnsben och arbetar som längdinstruktör i Stöten i Sälen sedan flera år tillbaka. Här besvarar hon dina frågor kring längdskidåkning och delar med sig av sina bästa tips till dig som är nybörjare på längd.

Stöten

Upplev den femte årstiden - njut av vårvintern i fjällen

Dagarna blir längre, temperaturen mildare och solens strålar värmer samtidigt som snön ligger kall på fjället. I övergångsperioden mellan vinter och vår uppstår magi i den svenska fjällvärlden - årets femte årstid vårvinter är här.

Stöten

Hundspann - ett äkta fjälläventyr

Upplev ett storslaget äventyr i Stöten! Få upplevelser tar dig närmare naturen och vinterlandskapets fantastiska vyer än att åka hundspann. Kryp ner bland renfällarna i släden och känn kraften när hundarna drar i gång kälken och ger sig i väg genom snötyngda skogslandskap, förbi myrar och vidare ut i vildmarken.