Skidåkning

Varför står liften still i Stöten?

Ibland händer det att våra liftar står stilla under backens öppettider och det kan som gäst vara svårt att förstå varför. Här förklarar vår skidpatrull varför de ibland tvingas stanna liftarna och hur de åtgärdar problemen för att ni gäster ska kunna njuta av Sälens bästa skidåkning - utan avbrott!

Inspiration

Inspireras av våra mysiga paraktiviteter

Att spendera kvalitetstid tillsammans med någon man tycker om är det inte mycket som slår. Upplevelser är till för att delas och de är också nödvändiga för att ta en paus i vardagen. Inspireras av våra paraktiviteter!

Barn & familj

Inspireras av våra familjeaktiviteter

När vintern närmar sig börjar Stötens skidanläggning fyllas med förväntansfulla familjer som vill njuta av en händelserik tid tillsammans. Inte nog med att vi kan erbjuda Sälens bästa skidåkning och mysiga boendealternativ - vi lovar även gott om familjeaktiviteter som sent kommer att glömmas!

Inspiration

5 tips på oförglömliga personalaktiviteter

Personalen är för de allra flesta företag dess största tillgång. De bör därför behandlas därefter och vad passar då bättre än att spendera ett par fartfyllda dagar hos oss på Stöten i Sälen? Vår unika fjällmiljö i kombination med mysigt boende, förstklassig mat och inte minst spännande personalaktiviteter, bjuder in till en oförglömlig företagsresa!

Skidåkning

Skidlärarens bästa tips för längdskidåkning

Skidläraren Lina Säll Nilsson har åkt längdskidor sedan barnsben och arbetar som längdinstruktör i Stöten i Sälen sedan flera år tillbaka. Här besvarar hon dina frågor kring längdskidåkning och delar med sig av sina bästa tips till dig som är nybörjare på längd.

Barn & familj

Junior Weeks

Under våra Junior Weeks är det gratis att vara barn. Mat, skidhyra, skidskola och mycket mer ingår för ett barn t.o.m. sex år per betalande vuxen. Dessutom anordnar Vargy extra många roliga aktiviteter för våra barnfamiljer under dessa veckor.