Stöten

Flyg till fjällen

Att resa till svenska skidorter är något många danskar väljer att göra under vinterhalvåret. Här kan man njuta av härlig skidåkning, mysiga restauranger och massor av aktiviteter utanför skidbacken – och tack vare nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport (SCR) är det nu enklare än någonsin att ta sig till de svenska fjällen.

Inspiration

Hyr dina skidor för en smidigare, smartare och skönare skidsemester

Vill du maxa skidupplevelsen med den senaste modellen skidor och kanter och belag i toppskikt? Vill du slippa släpa på tung utrustning eller färdas timmar i en fullpackad bil? Hyr skidor i Stötens sprillans nya skidshop istället – fördelarna är många.

Stöten

Reportage: Historien om hur Stöten blev till

Lektioner ställdes in, arbetsplatser stannade. Och hela Sverige höll andan. Det rådde Stenmarkfeber från koja till slott. Alla skulle plötsligt åka slalom. Och där någonstans i mitten av 70-talet tar historien om Stöten i Sälen fart.

Inspiration

Ta konferensen till nya höjder - konferens i Sälen

Det är skillnad på konferenser och konferenser. En konferens på flera hundra meter över havet innehåller allt du behöver för att skapa den bästa blandningen av arbete, avkoppling, nöje och teambuilding. Den inspirerande och storslagna fjällmiljön stimulerar både sinnen, vidgar vyer och svetsar samman gänget. Att det dessutom är Sälens bästa skidåkning utanför dörren är som gjort för succé.

Barn & familj

Glada barn i backen - lekande lätt

Vad gör man när ett barn har kollapsat i backen och vägrar åka en meter till? Och det andra fryser och måste kissa NU? Stötenproffset och småbarnsmamman Linn har svaret: Man förbereder sig så att man slipper hamna där i första hand. Ibland lättare sagt än gjort, men med lite planering och förberedelse går det att undvika de vanligaste fällorna. Här är Linns bästa tips!

Inspiration

Familjesemester i Sälen

Alperna i alla ära, men det är Stöten i Sälen som ligger familjen Hellquist/Jarhäll varmast om hjärtat. Här finns en mångsidighet som du inte hittar på andra ställen. Perfekta backar för barn och mer varierande och för vuxna. Och så finns Vargy – deras barn älskar honom!