Roliga aktiviteter för en helg i Stöten

Det finns så mycket skoj i Stöten!

Vi bjuder inte bara på vidunderlig utsikt över ett magiskt fjällandskap. När du besöker oss i Stöten kan du välja bland flera roliga aktiviteter! I den här artikeln berättar vi om några av dom.

Nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen

Stöten är det självklara valet för dig som vill uppleva Sveriges bästa skidåkning. Att bli utsedd som årets skidanläggning 2019 är ett fantastiskt kvitto på det!

Hos oss hittar du exempelvis Sälenfjällens högsta fallhöjd på 398 meter. Och av våra 51 backar finns det slalomåkning som passar alla, oavsett ålder eller expertis. Med våra 21 liftar blir det dessutom enkelt att ta sig upp för backarna för att sedan välja om du vill ta dig ned med hjälp av de gröna och mycket lätta nedfarterna, eller om du satsar på någon lite mer utmanande. Exempelvis de svarta och svåra nedfarterna.

Om du istället föredrar att åka längs med backen istället för ned för den så kan du njuta av 45 kilometer längdspår! Tack vare de sex meter breda spåren så passar de perfekt för både skate och klassisk skidåkning - och för såväl erfarna som nybörjare. Fördelen med att åka längdskidor i fjällen är att du får njuta av en oslagbar utsikt!

Är du nyfiken på vilken status det är på skidåkningen just nu? Vi uppdaterar ständigt för att ge dig de bästa förutsättningarna inför dagens åkning! 

Utöver skidåkningen erbjuder vi även många andra roliga aktiviteter. Är du redo? Nu kör vi!

Andra roliga aktiviteter i Stöten

Hos oss kan ni njuta av ett stort aktivitetsutbud. Oavsett om ni vill hämta andan och slappna av, njuta av mat i världsklass eller uppleva fartfylld spänning utöver det vanliga! Det finns dessutom massor att göra hos oss även om man inte åker slalom. Nedan ger vi exempel på roliga aktiviteter som passar hela familjen.

Spa och relax - För dig som verkligen vill komma ner i varv och ta en paus från vardagen. Vi erbjuder behandlingar som tar hand om hela familjen. Välkommen!

Skotersafari - Om du aldrig har testat att köra eller åka snöskoter tidigare så är det verkligen något vi rekommenderar! Våra fjällvana ledare ser till att du får en trygg och säker upplevelse med skotern på fjället. Har du behörighet att köra själv kan du även välja att hyra en skoter för egen körning! 

Hundspann- Perfekt för dig som älskar den vackra och tysta fjällnaturen. Upplev hur hundarna, som är Siberian Husky och Alaskan Malamute, med glädje tar sig fram i de snötäckta landskapen.

Mat och nöje- Längtar du efter mat i världsklass? Då är du varmt välkommen att besöka någon av våra restauranger och caféer. I vårt stora utbud finns något för alla, från slowfood till fastfood.

Bowling - Kom in i värmen och utmana familjen på en riktigt rolig bowlingmatch! Vår bowlinghall har fyra banor och passar både de minsta och de riktigt erfarna proffsen.

Passa på och spana in vilka roliga aktiviteter som väntar under just din vistelse!

Där har du det - ett litet utbud av allt du kan uppleva och göra hos oss i Stöten! Varmt välkomna. Vårat utbud av roliga aktiviteter låter er skapa minnen för livet!