Tips på roliga saker att göra med familjen

Härliga vinteraktiviteter för hela familjen

Funderar du på vad du ska hitta på tillsammans med familjen? Hos oss på Stöten i Sälen finns det massvis med spännande aktiviteter för barn, unga vuxna och äldre. Med andra ord en mängd roliga saker att göra med familjen!

Roliga saker att göra med familjen hos Stöten

Som tidigare nämnts erbjuder vi en mängd roliga aktiviteter som lämpar sig utmärkt för hela familjen. Nedan har vi därför samlat några av dem:

Skidskola för barn

Har du unga barn som ännu inte har lärt sig att åka skidor? Då passar Stötens skidskola perfekt! I skidskolan får de lära sig om grundläggande skidåkning, bekanta sig med utrustningen och lära sig en hel del om skidteknik. Perfekt grund innan de ger sig ut i backarna på egen hand.

Har du mindre barn kanske det passar bättre att dra dem i pulka eller åka snowracer i backarna.

Utförsåkning med hela familjen

När ni väl är redo att ge er ut i skidbacken, kan ni välja och vraka mellan backar. Hos oss hittar du ett 40-tal nedfarter i olika svårighetsgrader. Här finns något för alla!

Oavsett om familjens minsting vill förbättra tekniken i en grön backe, om tonåringen vill hoppa och trixa i vår JibbArena, eller om den erfarne föräldern vill testa på en svart backe, finns möjligheten att göra detta hos oss.

Testa Ski cross

Ski cross är en rolig och inbjudande träningsgren som passar för hela familjen! Stötens ski-cross bana är en spännande bana med hopp och terrängvågor. Åk dit tillsammans hela familjen och utmana varandra i en rolig skidtävling!

Side by side

Side by side är en paralellslalombana. Där kan ni utmana varandra två och två. Tävla mot en familjemedlem och se vem som vinner!

Stöten erbjuder mycket mer än skidåkning

I Stöten så kan du ägna dig åt mycket annat än bara skidåkning. Bland annat så kan du och familjen bowla i vår alldeles egna bowlinghall.

Det finns också möjlighet att bada och basta i aktivitetshuset Vattufjäll, tillsammans med din partner eller några familjemedlemmar. Här kan ni även njuta av spa och tillhörande behandlingar.

Hyr en skoter och åk på tur

Vill ni vara utomhus och uppleva den fantastiskt vackra naturen men känner inte för att åka skidor? Då kan ni ta er en skotertur. Hyr er alldeles egna skoter eller följ med på någon av våra guidade turer, det är helt och hållet upp till er att bestämma!

Åk hundspann och få ett minne för livet

Skulle du vilja unna dig och din familj en helt egen upplevelse? Boka då hundspann!

Om du och familjen väljer att åka hundspann så får ni se en helt unik sida av den vackra och karga fjällvärlden. Dessutom får ni en guide på köpet som står helt till ert förfogande. Ni delar inte rutten med några andra utan åker bara ni som har bokat. Detta kan verkligen bli ett minne för livet vågar vi lova!

Vi hoppas att du nu har fått tips på roliga saker att göra med familjen. Om du fortfarande inte har planerat in årets skidsemester, kan du med fördel boka din resa redan idag. Varmt välkommen till Stöten i Sälen!