Inspiration

Hyr dina skidor för en smidigare, smartare och skönare skidsemester

Vill du maxa skidupplevelsen med den senaste modellen skidor och kanter och belag i toppskikt? Vill du slippa släpa på tung utrustning eller färdas timmar i en fullpackad bil? Hyr skidor i Stötens sprillans nya skidshop istället – fördelarna är många.

Inspiration

Ta konferensen till nya höjder - konferens i Sälen

Det är skillnad på konferenser och konferenser. En konferens på flera hundra meter över havet innehåller allt du behöver för att skapa den bästa blandningen av arbete, avkoppling, nöje och teambuilding. Den inspirerande och storslagna fjällmiljön stimulerar både sinnen, vidgar vyer och svetsar samman gänget. Att det dessutom är Sälens bästa skidåkning utanför dörren är som gjort för succé.

Inspiration

Familjesemester i Sälen

Alperna i alla ära, men det är Stöten i Sälen som ligger familjen Hellquist/Jarhäll varmast om hjärtat. Här finns en mångsidighet som du inte hittar på andra ställen. Perfekta backar för barn och mer varierande och för vuxna. Och så finns Vargy – deras barn älskar honom!

Inspiration

Så hittar du rätt teknik i stavgången

Det krävs viss koordination för att lyckas med stavgången. Det är nämligen inte helt enkelt att använda flera olika muskler och kroppsdelar samtidigt. Därför vill vi ge våra bästa tips så att du kan hitta rätt teknik i stavgången!

Inspiration

Spännande äventyr året runt

Om det lockar med spännande äventyr är du alltid välkommen att besöka oss i Stöten. Sälenfjällen erbjuder oförglömliga upplevelser i en oslagbar miljö. Du väljer själv vilka aktiviteter som matchar dina önskemål. Hos oss finns något för alla - året runt!

Inspiration

Enkel mat att laga i fjällen

Maten är oftast en essentiell del av fjällsemestern. Förutom att spendera tid i skidbacken vill många kunna äta gott. Eftersom såväl tiden som resurserna oftast är begränsade gäller det dock att kunna göra någonting snabbt. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips på enkel mat att laga i fjällen!