Sommarens roligaste aktiviteter för företag

Svetsa samman gruppen i sommar-Stöten!

Sommarhalvåret är en underbar årstid – även i Stöten! Det är en perfekt årstid för att samla hela företaget och genomföra några roliga och gruppstärkande aktiviteter. Pulshöjande, utmanande eller lärorikt? Vi kan erbjuda kompletta konferenspaket eller skräddarsy något som matchar just era önskemål!

Att svetsa samman gruppen i Stöten

Vår storslagna fjällmiljö är precis lika fantastisk under sommarhalvåret som under vintern. Hos oss kan du alltid kombinera ett mysigt boende med förstklassig service, fina konferenslokaler och riktigt god mat! Här finns alla förutsättningar för att ni ska lyckas göra något magiskt med er sammanhållning och skapa minnen för livet. För är det något man kan räkna med när det kommer till aktiviteter utanför arbetstid så är det att de anställda kommer att uppskatta det vilket också leder till goda resultat när ni är tillbaka i arbetet.

Börja därför med att fundera på syftet med era företagsaktiviteter. Är det för att belöna ett väl utfört arbete, för att lära känna varandra bättre, håller ni en tradition vid liv eller vill ni helt enkelt bara svetsa samman gruppen lite mer? Syftet kan vara avgörande inför planerandet av lyckade och uppskattade aktiviteter.

 

Aktiviteter som passar ert företag!

Vi vet att företag kan bestå av flera personligheter, viljor och olikheter. Det kan därför vara svårt att enas om vilka aktiviteter som passar just er. Oavsett om det är många nya i gruppen eller om ni känt varandra under en längre tid så passar det alltid bra att ägna sig åt teambuildingaktiviteter och samarbetsövningar.

Nedan ger vi exempel på roliga gruppaktiviteter som bidrar till att stärka er som team!

Smörgåsbord av mat & aktiviteter
Ett fantastiskt alternativ för er som vill testa lite allt möjligt. Vi dukar upp ett smörgåsbord av smaker från Dalarna samtidigt som vi ordnar med aktivitetsstationer. Exempelvis lassokastning, luftgevär eller göra upp eld med tändstål.

Geocaching
Har ni hört talas om denna internationella och teknologiska skattjakt? Du använder din internetuppkopplade telefon för att hitta ”skatter” som finns gömda i naturen av andra deltagare. Med hjälp av telefonens GPS och skattens koordinater kan du hitta de cacher som gömmer sig i Stöten!

Utflykt med kanot eller kajak
I Stöten kan ni hyra kanot eller kajak och uppleva både den svenska och norska naturen längs Görälven. Packa med matsäck och stanna en stund i och njut av den vackra omgivningen. Eller ta med fiskespön och tävla om vem som får största fisken!

Laga mat tillsammans
En aktivitet som alltid går hem är att laga mat tillsammans! Det funkar precis lika bra inomhus som utomhus, bara fantasin kan sätta stopp. Dela upp gruppen så alla får bidra till en komplett måltid, förrätt, varmrätt och dessert.   

När ni besöker oss i Stöten kan ni dessutom varva era företagsaktiviteter med kundträffar, konferens, event, kvalitet eller nöje. Våra fysiska, tävlingsinriktade, kluriga eller kreativa aktiviteter ger er en unik fjällupplevelse, även under sommartid! Våra konferenspaket och skräddarsydda erbjudanden leds av aktivitetsledare som bidrar till att göra er vistelse till en oförglömlig upplevelse.

Som ni märker finns det många möjligheter att utvecklas tillsammans i Stöten. Oavsett storlek på gruppen, typ av grupp eller önskemål så är ni varmt välkomna att genomföra några roliga och gruppstärkande aktiviteter hos oss!