Planera er kundaktivitet i Stöten

Imponerande kundaktiviteter!

Börjar det vara dags att planera för årets kundaktivitet? Passa på och bjud in till något utöver det vanliga, en kundaktivitet som verkligen kommer att uppskattas! I den här artikeln berättar vi varför ni med fördel kan välja Stöten som destination för er nästa kundaktivitet.

Därför ska ni välja Stöten

Genom åren har vi haft nöjet att uppleva hur olika grupper skapat en genuin sammanhållning under sin vistelse hos oss. Oavsett om ni vill uppleva en aktiv vistelse där skidåkningen är som bäst, eller om ni hellre vill koppla av och ladda batterierna så lovar vi att du och dina kunder får de bästa förutsättningarna för att göra precis det här hos oss i Stöten. Varför? Det berättar vi nedan.

Personlig service

Hos oss är det enkelt att svetsa samman även den allra största gruppen. Tack vare vår lösningsorienterade personal är vi öppna för alla idéer, samtidigt som vi besitter ett stort kontaktnät av partners som gärna hjälper till med kringaktiviteter eller annan service.

Välj bland våra färdiga upplägg eller låt oss ordna er vistelse efter era önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig med ett skräddarsytt upplägg! 

Oslagbar fjällmiljö

Med utsikt över bland annat norska gränsen går det helt inte annat än att njuta! Den oslagbara fjällmiljön bidrar till att skänka ett naturligt lugn i kroppen. Den friska luften, vackra fjällen och djupa dalarna är något som helt enkelt bara måste upplevas.

Lyxigt boende

Vi har självklart boenden som passar alla olika grupper. Du kan bland annat njuta i något av våra lyxiga boenden med både jacuzzi, stor öppen spis, bastu och fantastisk utsikt.

Om ni inte vill bo i stuga, radhus eller lägenhet så kan ni alltid boka in er på mysiga Best Western Stöten Ski Hotel. Passa på att boka ditt boende!

Konferenslokaler för alla

Självklart kan ni passa på att hålla en konferens när ni väl är hos oss. Våra lokaler tar upp till 300 personer och innehåller allt som ni kan tänkas behöva. Vi kan ordna med teknisk utrustning, enklare måltider, service och annat.

Sveriges bästa skidåkning

Visst vet du att vi erbjuder Sveriges bästa skidåkning? Här finns det perfekta backar för alla typer av skidåkare! Både ut från och längs med fjället. 

Läs mer om vår skidåkning här!

Aktiviteter för alla

Som om det inte vore nog så erbjuder vi mängder av andra aktiviteter. Som exempel kan ni testa på en häftig skotersafari, att uppleva fjället genom hundspann, utmana varandra i bowling eller varför inte en avkopplande spaupplevelse?

Hos oss finns det helt enkelt kundaktiviteter som passar alla!

Läs mer om våra aktiviteter här!

Där har du det, några riktigt bra anledningar till varför ni borde boka in er nästa kundaktivitet hos oss i Stöten! Vi har aktiviteter för alla och ser gärna till att ordna era önskemål.