Inspireras av våra paraktiviteter

Ta en paus från vardagsstressen!

Att spendera kvalitetstid tillsammans med någon man tycker om är det inte mycket som slår. Upplevelser är till för att delas och de är också nödvändiga för att ta en paus i vardagen. Inspireras av våra paraktiviteter! 

Ta en paus i vardagen

Att ta en paus från den vardagliga stressen och alla dess måsten, är värdefullt för alla människor. Speciellt eftersom de vardagliga sysslorna kan hindra dig och din bättre hälft från att spendera den tid ni vi tillsammans. Genom ett besök hos oss på Stöten i Sälen kan ni garanterat koppla av från måsten och istället njuta av god mat, trevliga aktiviteter och ett fint boende!

Hos oss finns det något för alla - oavsett om du och din partner längtar efter en weekend för två eller också vill göra ett längre besök. Ni väljer själva om er vistelse blir fartfylld, romantisk eller avkopplande. Eller varför inte en kombination av de tre?

Njut av vårt stora aktivitetsutbud

Under er vistelse hos oss på Stöten i Sälen har ni möjlighet att avnjuta ett stort aktivitetsutbud. Ett utbud av både fartfyllda, romantiska och avkopplande upplevelse som sent kommer att glömmas. Bland mycket annat kan ni njuta av:  

Sälens bästa skidåkning

Med hela 47 nedfarter i olika svårighetsgrader, Sälenfjällens högsta fallhöjd på 370 meter, samt en storstilad utsikt över både svenska och norska fjäll, vågar vi påstå att vi har Sälens bästa skidåkning. Här finns något för alla! 

Vill ni dessutom göra skidåkningen ännu mer avkopplande och romantisk, har ni även möjlighet att prova på morgonskidåkning. Föreställ er en ny pistad skidbacke under en sagolik vintermorgon. Med en pist som glittrar när morgonsolens strålar träffar den. Samtidigt tar ni liften upp och tar morgonens första åk. Före någon annan.     

Utforska våra storslagna fjäll

För de äventyrslystna som önskar ännu mer fart och fläkt än vad skidbacken kan bjuda på, ges möjligheten att utforska Sälenfjällen på skoter. Följ med våra kunniga guider på skotersafari eller upptäck området på egen hand genom att hyra en skoter.  

Sälenfjällen är en magisk plats som bjuder på både djupa skogar och spektakulära fjäll – svensk natur när den är som bäst!

Önskas en ännu mer originell upptäcktsfärd av fjällen, har ni även möjlighet att åka hundspann. En minst sagt unik upplevelse som sent kommer att glömmas. Att susa fram över nyfallen snö, känna vinden mot ansiktet och ackompanjeras av hundarnas tassar gör något speciellt med själen.

Koppla av efter en fartfylld dag

Efter en dag fylld av både skidåkning och andra fartfyllda aktiviteter, kan det vara skönt att koppla av. Varför inte genom ett besök på vårt uppskattade spa? Här kan ni skämma bort både kropp och själ med avkopplande behandling eller massage!

Innan ni beger er i riktning mot hemmet kan ni även avnjuta en mysig middag. I vår restaurang Brasseriet kan ni bland annat avnjuta en fantastisk á la carte i mysig miljö. Varför inte avnjuta en perfekt tillagad entrecote tillsammans med passande dryck?

Efter er vistelse hos oss på Stöten i Sälen kommer ni åka hemåt med minnen för livet, inspirerade att komma tillbaks till vardagen. Varmt välkommen till ett fartfyllt, romantiskt eller avkopplande uppehåll hos oss!