Roliga kvällsaktiviteter

Hos oss finns något för alla!

Efter en lång dag i skidbacken börjar mörkret sakta men säkert tränga sig på och det är dags att ställa bort skidorna för dagen. Som tur är slutar inte det roliga där – hos oss på Stöten i Sälen hittar du gott om roliga kvällsaktiviteter för hela familjen!

Kvällsaktiviteter för hela familjen 

En vistelse hos oss på Stöten inbjuder till så mycket mer än Sälens bästa skidåkning. Hos oss har hela familjen möjlighet att fylla kvällarna med roliga aktiviteter som sent kommer att glömmas. Varför inte kicka av er pjäxorna och njuta av: 

 

Afterski

Vad sägs om att börja kvällen genom att glida ner till vår uppskattade afterski direkt efter sista åket i backen? Låt skidorna vila och kom in i Brasseriets ombonande miljö för att låta tiden kantas av reflektion, relax eller röj. Valet är upp till dig! 

Bad och bastu

Efter lite snacks och något gott att dricka på afterskin, kanske ett avkopplande bad på Vattufjäll känns lockande? Samla hela familjen och koppla av för en stund. Ägna en tanke åt dagens skidåkning och bara njut av varandras sällskap.

På Vattufjäll hittar ni dels en mindre barnpool, men också en bubbelpool och bastu. I anslutning till badet finns dessutom ett uppskattat café som serverar allt ifrån kaffe och bakverk till smörgåsar, smakrika rätter och godis.

Spa och relax

Om bad och bastu inte ingjuter nog med avkoppling, hälsar Stöten SPA er välkomna med sitt stora utbud av härliga behandlingar. Här kan hela familjen njuta av massage, kroppsbehandlingar eller ansiktsbehandlingar. Dessutom erbjuder vi särskilda barnbehandlingar, så at alla kan vara med!  

Bowling

I Vattufjäll inryms också en trevlig bowlinghall som bjuder in till rafflande matcher. För de minsta spelarna finns ett tacksamt grindsystem som gör att klotet alltid träffar käglorna. Väljer ni att spela på kvällen har hallen dessutom bytt skepnad till lite tuffare Nightbowl. Spela till tonerna av den senaste musiken som ackompanjeras av färgsprakande ljus. Vem blir familjens vinnare?   

 

Som du märker finns det både fartfyllda och avkopplande aktiviteter som passar såväl stor som liten. Varmt välkommen till Stöten i Sälen!