Ta konferensen till nya höjder

Svetsa samman arbetsgruppen med en konferens i fjällen

Det är skillnad på konferenser och konferenser. En konferens på flera hundra meter över havet innehåller allt du behöver för att skapa den bästa blandningen av arbete, avkoppling, nöje och teambuilding. Den inspirerande och storslagna fjällmiljön stimulerar både sinnen, vidgar vyer och svetsar samman gänget. Att det dessutom är Sälens bästa skidåkning utanför dörren är som gjort för succé.

Den perfekta mixen av arbete, avkoppling, nöje och teambuilding
par-tjejer-kompisar-konferens-glada-solsken-S.webp
Varje år tar vi emot hundratals grupper som svetsar samman teamet på konferens i Sälen
skidåkning-carving-brant-tjej-action-S.webp
mamma-glad-tjej-skidåkning-ansikte-S.webp
Stötens skidåkning anses av många som både vassast och mest omväxlande i hela Sälenområdet - här finns något för alla nivåer

Varför konferens i Stöten?

Här listar vi de styrkor Stötens konferenskunder angett som de största fördelarna med att konferera i Sälen.

1. Fjällvärldens vyer

I Sälen kan ni njuta av fantastiska vyer som framkallar en känsla av stillhet. Här kombinerar ni nytta med nöje i en inspirerande och vacker miljö.

2. Skidåkningen

Stötens skidåkning anses vara både vassast och den mest omväxlande åkningen i hela Sälen. Här finns både längre och brantare backar för de mer erfarna skidfantasterna - och mer flacka, enkla och snälla backar för nybörjarna.

3. Aktivitetsutbudet

På Stöten i Sälens anläggning erjuder vi massor av aktiviteter både i och utanför skidbacken. Här finns alltså finns något för alla - även om man inte åker skidor.

4. Anläggningen

Något som verkligen uppskattas av våra gäster är att det i Stötens anläggning är nära till allt. Du hittar såklart Sälens bästa skidåkning precis utanför dörren, men även nöjesliv, restauranger, matbutik och aktiviteter finns inom gångavstånd från de allra flesta av Stötens boenden.

5. Lokalerna

I Stöten finns flera lokaler för att passa just era behov, oavsett hur stor gruppen är. Vi har både små lokaler för den mindre gruppen och större lokaler som kan ta emot upp till 300 deltagare.