Åka skidor med barn

Gör skidåkningen till en fröjd - här är 6 tips för den bästa skidupplevelsen!

Att åka skidor med barn kan vara den bästa familjeaktiviteten som finns. När du ska introducera dina barn till skidorna vill du såklart göra allt för att skapa den bästa möjliga skidupplevelsen. Det är därför som vi i den här artikeln ger våra 6 bästa tips för dig som ska åka skidor med barn för att göra upplevelsen så bra som möjligt!

Hur barnen utvecklas är högst individuellt och det är viktigt att du som förälder respekterar det - tvinga inte ut någon i en för svår backe för tidigt!
mamma-barn-tjejer-glada-skratt-bus-solsken-vårvinter-S.webp
karusell-barn-lift-glad-snurris-S.webp
vargy-barn-barnaktiviteter-skidor-skidakning-skidresa-skidsemester-familj-goggles-720x480 kopiera.webp

Skidskolan i Stöten

Vill du bli ännu bättre på skidor? Oavsett ålder och tidigare skidvana gör skidlektioner dig till en bättre skidåkare! Våra professionella skidlärare är utbildade både skidtekniskt och pedagogiskt och kan snabbt sätta fingret på vad du - gammal som ung - kan förbättra med din åkning. De vet också var den bästa åkningen finns och var du hittar den godaste skidåkarlunchen.

Boka redan idag för att säkra din plats!

Aktiviteter i Sälen

I Stöten finns ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen - både i och utanför skidbacken! Förutom Sälens bästa skidåkning finns allt detta och mycket mer i Stöten;

Håll utkik i vår kalender för att inte missa något av allt kul som händer i Stöten!