Upplev manchesteråkning i Stöten

Starta morgonen på bästa sätt!

Det är någonting magiskt med att kliva upp före alla andra på morgonen och kasta sig ut i en nypreparerad pist. Om du också vill uppleva denna magiska känsla, kan du med fördel göra ett besök hos oss på Stöten i Sälen och testa på vår manchesteråkning!

Manchestermorgon i Sälen

Sälen är ett av Sveriges mest populära skidresmål. På Stöten är vi därför väldigt glada att kunna erbjuda Sälens bästa skidåkning. Med hela 49 nedfarter, 21 liftar och 45 kilometer längdspår ser vi till att det finns något för alla – oavsett tidigare skidvana. 

Vår anläggning är dessutom den nordligaste i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter. Något som ger dig en storslagen utsikt över såväl svenska som norska fjäll.
 

Om du vill starta morgonen på bästa sätt och uppleva vår förstklassiga pist före någon annan, kan du med fördel prova på vår manchestermorgon. Under denna har du nämligen möjlighet att ta liften upp medan vänner och familj fortfarande ligger kvar i stugan. Den nypistade World-Cup Backen som gnistrar av solens strålar ligger framför dig. Backen är din. 

Det är en minst sagt häftig känsla att vara ut först. Att sväva fram över den randiga backen och ta ut svängarna ordentligt. Efter den härliga morgonskidåkningen har du dessutom möjlighet att avsluta med en välfylld och utsökt frukostbuffé.

För dig som har införskaffat ett SkiPass+ är våra manchestermorgnar helt kostnadsfria samtidigt som du får ta del av många andra förmåner. En skidsemester ska ine behöva innehålla begränsningar eller kompromisser!

Har du inte införskaffat ett SkiPass+ går det självklart att avnjuta vår manchesteråkning ändå. För priser, tider och ytterligare information rekommenderar vi dig att kolla in vår sida morgonskidåkning.

Om du fortfarande planerar din skidsemester kan du också kika in våra sista minuten erbjudanden där du hittar kraftigt prissänkta boenden. Ifall en resa med hela familjen står på agendan är våra Junior Weeks att rekommendera. Under dessa är det gratis att vara barn då vi bjuder på såväl mat och aktiviteter som skidhyra och skidskola. Varför inte passa på att njuta av en manchestermorgon tillsammans?

Som du märker är manchesteråkning hos oss på Stöten i Sälen det kanske bästa sättet att starta en morgon på. Vi hoppas att vi ses i pisten!