Skidresa med all inclusive i Sverige

Njut av de svenska fjällen!

Visst är det härligt att åka på en skidsemester i den svenska fjällen, men ibland kan det däremot kännas som att man har lite väl mycket att tänka på inför avfärden. För att underlätta detta kan du med fördel ta och åka på en skidresa med all inclusive!

Stöten i Sälen – för en lyckad skidsemester i Sverige

Varje år vallfärdar tiotusentals skidsugna resenärer till oss på Stöten i Sälen. Någonting som kanske inte är särskilt konstigt med tanke på alla de fantastiska möjligheter som här finns. Skidåkning, aktiviteter, mat och nöjen i världsklass.

Kolla in våra generösa erbjudanden som inkluderar både boende, skidåkning och aktiviteter. Varmt välkommen att boka din resa redan idag!

Sälens bästa skidåkning

Skidåkningen är såklart i fokus under en skidsemester och på Stöten är vi därför extra stolta över att kunna erbjuda Sälens bästa skidåkning. Hos oss hittar du hela 49 olika nedfarter i olika svårighetsgrader. Allt ifrån enklare backar som lämpar sig utmärkt när barnen ska lära sig åka skidor till mer avancerade nedfarter för den erfarne åkaren. 

Läs också: Lära barn åka skidor - övningar

För den som letar efter opistade utmaningar erbjuder vi dessutom en härlig skiroute. Med andra ord en tvättäkta offpist-backe med nyfallen pudersnö och naturens alldeles egna hinder.

Den hoppglade tonåringen kan dessutom njuta av vår Jibbarena som bland annat består av rails och mindre hopp, samt vår Snowpark som är framställd tillsammans med Snowpark Consulting, vilka bland annat har erfarenheter från snowboardvärldscupen under flera VM och även slopestylebanor till OS.

Inte nog med detta så erbjuder vi också Sälenfjällen högsta fallhöjd på hela 398 meter. Någonting som innebär att du får ta del av en förförande utsikt över såväl svenska som norska fjäll. 

Läs också: Längdskidor teknik – förbättra skidåkningen

För den som inte enbart nöjer sig med att åka utför så erbjuder vi också 45 kilometer längdskidspår för både klassiskt och skate. Tre av dessa är dessutom försedda med elljusspår. 

Många boendealternativ

Även om skidåkningen står i fokus så är det också många som värdesätter ett mysigt boende. På Stöten i Sälen erbjuder vi därför ett stort utbud av boenden. Allt ifrån hotell och lägenhetshotell till stugor i olika standarder.

 

Hos oss spelar det ingen roll om du letar efter någonting enklare eller också vill skämma bort familjen med en äkta Sälenstuga. Det vill säga en mysig, timrad stuga med såväl jacuzzi som öppen spis. 

Oavsett vilket av våra boenden som passar just dig och din familj, har de alla en sak gemensamt - de är väldigt pistnära. Någonting som innebär att ni enkelt kan ta på er skidorna och glida iväg till backen! 

Mat, nöjen och aktiviteter i världsklass

Förutom Sälens bästa skidåkning och många boendealternativ för alla smaker, erbjuder vi också mat, nöjen och aktiviteter i absolut världsklass. Vad sägs om att prova på hundspannskotersafari eller bara koppla av med spa och relax?

Ingen skidsemester är däremot fullkomliga utan några mysiga ställen att äta på. Och tro oss – det finns det gott om här hos oss på Stöten i Sälen. Både fastfood och slowfood, beroende på humör och väder och vad klockan är. 

Vare sig om du föredrar en perfekt tillagad entrecôte, eller smaken av vilt, traditionell fondue, hamburgare, pizza eller vad som helst, så finns det ställen som kan tillfredsställa din gom. Från enklare caféer till rustika restauranger för hela familjen.

Boka en paketresa till fjällen

Om du också vill ta del av ovanstående, kan du med fördel boka en fördelaktig paketresa till oss på Stöten. Kika exempelvis in våra:

Upplev fördelarna med en skidresa med all inclusive du också. Det kommer du sent att glömma. Vi ses i backarna!