Boka en paketresa till fjällen

För en prisvärd och okonstlad vistelse

Att planera en fjällsemester kan ibland kännas påfrestande när man befinner sig mitt i vardagsstressen. Det är ett boende som ska bokas, skidor som ska hyras och liftkort som ska fixas. För att bara nämna några av de saker som måste planeras. Om du vill slippa allt detta, kan du med fördel boka en paketresa till fjällen!

Sälens bästa skidåkning

Sälen är en av Sveriges mest populära skidorter. Hit vallfärdar årligen tiotusentals besökare som alla vill ta del av allt som den svenska fjällvärlden har att erbjuda. Vackert väder, rikligt med snö och framförallt magiska skidbackar. 

Många av dem som kommer till Sälen väljer att bo hos oss på Stöten. Något som inte är särskilt konstigt med tanke på att vi erbjuder Sälens bästa skidåkning. Hos oss hittar du hela 49 nedfarter i olika svårighetsgrader samt Sälenfjällens högsta fallhöjd på 370 meter. Med andra ord - här finns något som tilltalar hela familjen.

Läs också: Lära barn åka skidor - övningar

Här finns backar som är lämpliga för barnen som är i färd med att lära sig åka skidor, för tonåringarna som vill hoppa och tricksa (Jibbarena och Stöten Snowpark), samt för föräldrarna som vill njuta av det vackra landskapet. För den äventyrslystna bjuder även vår skiroute på opistade utmaningar.  

Mysigt boende i fjällen

Hos oss på Stöten kan du däremot inte enbart njuta av Sälens bästa skidåkning, utan också många boendealternativ i äkta fjällanda. Här finns något för alla smaker, från det enkla till det lyxiga.

Önskar du att bo bekvämt och få frukosten serverad så är vårt Ski Hotel att föredra. Vill du däremot rå om dig själv så kan vårt lägenhetshotell Stöten Mitt vara ett bättre alternativ. Förutom hotell så erbjuder vi även genuina fjällstugor. Oavsett om du letar efter något enklare eller också vill lyxa till det med jacuzzi och öppen spis. Utforska våra olika boendealternativ nedan:

Något som är väldigt fördelaktigt med våra boenden är att dem alla är väldigt pistnära. Med andra ord är det bara att ta på sig skidorna på morgonen och åka raka vägen till skidbacken. Det kallar vi boende i tvättäkta fjällanda!

Paketerbjudande Sälen

Om du också vill uppleva Sälens bästa skidåkning och våra mysiga boendealternativ, kan du med fördel boka din resa med något av våra paketerbjudanden. På så sätt blir din fjällsemester så prisvärd och enkel som möjligt.