Hotell i Sälen

Upplev bekvämligheten med att bo på hotell i Sälen

Funderar du på att boka hotell inför din skidsemester i Sälen? I Stöten finns både lyxiga Stöten Ski Hotel och lägenhetshotellet Stöten Mitt med självhushåll - båda med skidbacken precis utanför dörren. Upplev bekvämligheten med att bo på hotell!

tb_standard_bad.jpg
tb_dubbelrum_360x240_2.jpg
tb_standard_stötenmitt2.jpg
tb_standard_stötenmitt.jpg
tb_standard_stötenmitt3.jpg

Fördelarna med hotell

Om du står och velar mellan att boka hotell eller någon av alla de fjällstugor som finns i Sälen så kommer här några av fördelarna med att bo på hotell;

  • Närhet till allt. Allt finns på ett och samma ställe under hela semestern såsom matbutik, restauranger, underhållning och afterski.
  • Massor att göra. Nöjeslivet finns alltid lättillgängligt oavsett om du lockas av badhus, nattklubb, bowling eller kanske ett biobesök.
  • Maximal relax. Koppla av rejält efter skiddagen på Vattufjälls spa- och bastuavdelning som ligger ett stenkast bort.
  • Förvaring av skidutrustning. De flesta hotell erbjuder smart förvaring av skidutrustning så du slipper släpa runt på grejerna.
  • Gemenskapen. Umgås med andra skidfantaster och bonda över frukostbuffén eller på afterskin. Perfekt för stora sällskap som vill ha separata rum men ändå bo nära varandra!

Fördelarna med att bo på hotell i Sälen kan egentligen sammanfattas med ordet bekvämlighet. Butiker, restauranger, vänner och skidbacken - ja, allt du kan tänka dig är helt enkelt både nära och lättillgängligt när du bor på hotell i Stöten.