Nyårsmiddag take-away

Beställ nyårsmiddagen direkt hem till stugan

Skippa stressen med matplanering och inhandling inför nyårsafton - beställ istället vår välsmakande nyårsmiddag som ni får levererad direkt hem till stugan! Njut av en trerättersmiddag som passar både stora och små så att ni istället kan fokusera på firandet!

I vår lyxiga nyårsmiddag ingår en trerättersmiddag som ni själva färdigställer enligt enkla instruktioner - inklusive leverans hem till dörren. Njut av vällagad mat utan att själv behöva slita med planering och inhandling och fokusera istället på att fira in det nya året! Ni får allt ni behöver för den perfekta nyårsmiddagen.

Meny

  • Förrätt: Fläsksida
    Krispig fläsksida serveras med morotspuré, friterad potatis, dillmajonnäs, picklad rödkål samt rödvinsreduktion.
  • Varmrätt: Kalventrecôté
    Helstekt kalventrecôté serveras med potatiskaka smaksatt med prästost & oregano, madeirasås samt krispig brysselkål.
  • Dessert: Fransk nougat
    Chokladdoppad fransk nougat med tranbär och nötter, serveras med björnbärsmousse, tranbärsgelé, kaksmulor samt chokladsås.

Pris

Trerättersmiddag med beskrivning för att enkelt färdigställa en trerättersmiddag, inklusive leverans hem till stugan kostar 520 SEK för vuxna (13+ år) och 255 SEK för barn. Det är samma meny för barn och vuxna.

Boka genom att ringa 0280-75 000!

Maten levereras hem till er under fredag 30 december. Vi kontaktar er innan för att försäkra att ni är hemma och kan ta emot den. Om ni har några allergier eller önskar specialkost, meddela detta vid bokning.