Nyårssupé

Nyårssupé i fjällmiljö för alla smaker

Fira in det nya året på absolut bästa sätt och ta med dina nära till en sprakande nyårssupé i Stöten! I nyårssupén ingår fördrink och en smakfull trerättersmeny. För barn upp till 12 år serveras en barnanpassad trerättersmeny och ungdomar mellan 13-17 år bjuds på en alkoholfri fördrink samt vuxenmeny.

 

Nyårsfest på Ski Lodge Soltorget

På Stötens nybyggda premiumboende, Ski Lodge Soltorget, börjar kvällen med traditionsenlig fördrink som följs upp av en välsmakande trerätterssupé. Fira in det nya året på bästa möjliga sätt på Ski Lodge Soltorget!

Priser

Nyårssupé inklusive fördrink på Ski Lodge Soltorget. 

Vuxen 12+ år 699 SEK
Barn 4-12 år 289 SEK

 

Nyårssupé i Fjällkåtan

Fira en mysig nyårsafton med trerättersmiddag samt fördrink i Fjällkåtan. Vi hämtar dig med skoterkälke vid Ski Lodge Soltorget och kör dig upp till Fjällkåtan för en mysig, minnesvärd nyårsafton. Dörrarna till årets nyårssupé i Fjällkåtan slår upp kl 18.30.

Priser

Nyårssupé inklusive fördrink, samt skotertransport till Fjällkåtan. 

Vuxen 13+ år 799 SEK
Barn 4-12 år 339 SEK

 

Nyårssupé i Bistron

I Bistron, som ligger ovanför Brasseriet på Stötentorget, kan Best Westerns hotellgäster njuta av nyårssupén i en varm, mysig loungemiljö vid den öppna spisen. Dörrarna till årets nyårssupé i Bistron slår upp kl. 19:00. 

Priser

Nyårssupé inklusive fördrink i Bistron. 

Vuxen 13+ år 699 SEK
Barn 4-12 år 289 SEK

 

Nyårsfirande i Ladan

Mitt i World Cup-backen i Stöten ligger populära Ladan. Här avnjuter ni en god trerätterssupé i mysig och familjär stämning. Dörrarna till årets nyårssupé i Tyrolerladan slår upp kl. 18:00.

Priser

Trerätters nyårssupé inklusive fördrink i Ladan.

Vuxen 13+ år 699 SEK
Barn 4-12 år
289 SEK

Nattklubb
Dörrarna till Brasseriets nattklubb slår upp kl 22.30. Hit är alla som fyllt 18 år hjärtligt välkomna att fira in det nya året tillsammans. Priset är 250:-/person.

 

Säkra nyårsfirandet

Boka nyårssupé på någon av Stötens restauranger på telefon 0280-75 000 eller maila info@stoten.se.