Årets skidanläggning 2019

Stöten i Sälen blev utsedd till årets skidanläggning av SLAO!

För andra året i rad nominerades vi i SLAO:s (Svenska Skidanläggningars Organisation) utmärkelse "Årets skidanläggning" och år 2019 var det vår tur att ta hem det ärofyllda priset.

Nominering

”Som den nordligaste anläggningen i Sälenfjällen utvecklas Stöten lite i skuggan av de andra anläggningarna i området. Här drivs ett ambitiöst förbättringsarbete, förra årets stora liftsatsning har i år följts upp med nya fina nedfarter, bättre snöupplevelser och en imponerande skilodge. Utan att förlora sin själ fortsätter Stöten en spännande bana, till stor del tack vare engagerade medarbetare och hög servicekänsla. Stöten är en frisk uppstickare som gör skidåkningen i Sälenfjällen ännu mer attraktiv."

- Vi är stolta, hedrade och obeskrivligt glada över att vara årets skidanläggning! Vi har de senaste åren investerat stort och jobbat hårt med att utveckla hela Stöten vilket gett många mycket positiva resultat. Inte minst har vi våra fantastiska medarbetare att tacka! Vi har många som återkommer år efter år vilket gett en genuin kännedom och kunskap om Stöten, vilket märks väl i servicen till gästerna. Att vi nu dessutom officiellt blir utsedda och prisade som årets skidanläggning är ytterligare ett kvitto på att det, säger Johan Thorn, VD på Stöten i Sälen AB.

Läs hela pressmeddelandet här.