Pistkarta över Stöten - Sälens bästa skidåkning

Pistkarta

Hitta rätt och upptäck nya backar!

Se fullständig pistkarta

Skidåkning för hela familjen

Hos oss på Stöten i Sälen hittar du skidbackar som passar alla typer av åkare, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vi erbjuder hela 47 olika nedfarter i olika svårighetsgrader. Allt ifrån gröna backar som lämpar sig utmärkt för nybörjaren till svarta nedfarter som är bättre lämpade för den erfarne skidåkaren. 

För den äventyrslystne har vi också en Skiroute som bjuder på opistade utmaningar med naturens egna hinder. Den tricktokige tonåringen trivs säkerligen i vår alldeles egna Snowpark och Jibbarena, medan de mindre barnen har det bra i Vargys äventyrsbana.  

Som om detta inte vore nog arbetar vi kontinuerligt med att göra din skidupplevelse ännu bättre. Inför säsongen 18/19 invigde vi därför en helt ny backe, vilken dessutom är Sälenfjällens längsta. Den 3060 meter långa nedfarten har sin början vid Vargy Express och slingrar sig ner i en magisk omgivning med varierande terräng.

Invigningen av Sälens längsta skidbacke är såklart bara en av de åtgärder vi har tagit för att förbättra din upplevelse - och än fler ska det bli. 

Som du säkerligen har märkt hittar du hos oss på Stöten skidutmaningar som passar hela familjen. Boka din resa idag och bjud dem på en upplevelse som sent kommer att glömmas!