Skidåkning

Vi har skidåkning för alla åldrar och nivåer

Med 50 pister, 45 kilometer längdskidspår och en fallhöjd på 398 meter (Sälenfjällens högsta!) är vi extra stolta över vårt fina fjäll. I Stöten hittar du skidåkning för alla åldrar och nivåer. Oavsett om du aldrig har stått på skidor tidigare eller är en inbiten skidfantast har vi åkningen för dig!

Förläng skiddagen med morgonskidåkning och få ut det mesta av din skidsemester. Ge dig ut i backen innan de andra ens har vaknat och njut av nypistad manchestersnö.

Eller varför inte utmana familjen i Stöten Adventure och se vem som faktiskt är den bästa skidåkaren? Allt från ravinåkning och hopp till speedskitävlingar och skicross - vågar ni testa alla?

Vill du variera åkningen med längdskidåkning finns även oändliga möjligheter för det. I Stöten har vi hela 45 kilometer längsskidspår för både skate och klassisk stil. Våra skidspår finns i flera olika svårighetsgrader och i varierande längd.

Stöten har den högsta fallhöjden i hela Sälenfjällen. Här njuter du av skidor, snö och en storslagen utsikt över både svenska och norska fjäll. Du hittar backar för alla som vill åka skidor, från mycket lätta backar till utmanande pister. I Stöten i Sälen ligger alla backar nära våra boenden. Här tar du dig vart du vill med skidor och lift! Klicka här för att se våra öppettider.