Stöten Snowpark i Sälen

En park för alla nivåer!

I Sälen finns vår Snowpark. Här kan du hoppa, grilla och hänga. Vår Snowpark blir bara bättre och bättre för varje år som går och är många Stötenfantasters storfavorit. Det finns två olika hopplinjer att välja mellan - en lättare och en lite svårare med större hopp. 

Här vill man vara så mycket man bara kan, Stöten Snowpark är nämligen så mycket mer än enbart rails, hopp och boxar. Här finns även musik, vänner, grillning och häng! Parken är öppen under ordinarie lifttider. På kvällsskidåkningen är nedre parken öppen till 20.00. På morgonskidåkningen är parken stängd pga begränsat ljus.

Parken ligger bredvid World Cup-backen och under WC Express.

Välkommen till vår Snowpark i Sälen!

Stöten Adventure - Jibbsession 

Under vecka 10-13 kommer vi att ha Jibbsession i parken. Häng tillsammans med våra skidlärare och testa på rails och mindre hopp i parken. Vi umgås, hejar på och utmanar varandra. Alla är välkomna, stora som små. Ingen anmälan krävs.

Stöten Snowpark Shredfest

Under Grande Finale- helgen 2023 avslutade vi säsongen med vårens festligastehappening. Tillsammans med andra erbjudanden under helgen ägde Stöten Snowpark Shredfest rum. En slopestyle tävling med nivåer för alla, schyssta priser och gött häng.