Barn 3-6 år

Det är alltid roligt att gå i skidskola

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor - men räkna också med mycket lek, bus och skratt med de andra kompisarna i gruppen.

Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Varje vecka avslutas med att Vargy kommer på ett uppskattat besök. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver!

För barn har vi grupper som går måndag-fredag eller fredag-lördag. Max 4-8 barn per grupp beroende på nivå och ålder. Avslutningen för barnskidskolan sker på fredagar under den sista lektionen då vi blandar skidåkning och bus med Vargy.

skidskola 3-6 år
Pris 1 195 SEK 795 SEK
Ordinarie veckor 5 dagar (mån-fre)  2 dagar (fre-lör)

 

Grön Snöbollar, 3 år

Nybörjarkurs där vi har roligt på skidor och lär oss via lek. Vi bekantar oss med utrustningen, tränar på att glida och hålla balansen. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Viljan att vara med och att kunna vara borta från föräldrar under lektionstiden.

Grön Snögubbar, 4-6 år

Nybörjarkurs där vi med lek och skoj tränar på att hantera skidorna, glida, bromsa, åka lift och svänga i de lättaste backarna. Kursen anpassas efter barnens förmåga. 

Förkunskapskrav: Viljan att vara med och att kunna vara borta från föräldrar under lektionstiden.

Blå Snöstjärnor, 4-6 år

Fortsättningskurs för barn som kommit igång med sin skidåkning. Vi tränar på att bli ännu bättre på att svänga och bromsa med hjälp av roliga övningar. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna backar och åka knapplift själv samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

Röd Snökanoner, 4-6 år

Fortsättningskurs med varierad och fartfylld skidåkning. Vi tränar på att bli bättre och säkrare på skidorna genom att åka i varierad och utmanande terräng. Kursen anpassas efter barnens förmåga. 

Förkunskapskrav: Du kan på ett kontrollerat sätt svänga och bromsa i blåa backar och åka knapplift själv samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.