Parkläger i Sälen

Välkommen till Bud's Camp – ett tvådagars parkläger i Stöten!

En av Stötens tveklöst grymmaste nyhet för säsongen är Bud's Camp! Ett tvådagars parkläger där alla, oavsett om du är nybörjare eller proffs, får utveckla skillsen på boxar, hopp, rails och andra utmaningar som en snowpark kan erbjuda.

"Alla som vill lära sig åka park på ett säkert och roligt sätt kan delta. Är du svinduktig redan innan, kommer du få lära dig något nytt och ännu vassare än du kunde innan. Är du så gott som nybörjare kanske du gör ditt livs första 360 efter ett camp", säger Ted Forsström Jacobsson som är en av ledarna under campet.


Den 28 & 29 mars 2020
håller Stöten tillsammans med Snowpark Consulting och TFJ Produktion ett grymt roligt parkläger för alla som vill lära sig mer om parkåkning. Alla åkare, oavsett tidigare erfarenheter, är välkomna att ha två lärorika dagar tillsammans med oss där du får tips och råd från rutinerade proffscoacher.

Ted berättar om säker parkåkning, som är en viktig del av campet:
"Mycket handlar om att minimera risker. Det gör man genom att lära sig hur man ska agera och angripa olika typer av features som hopp, rails och boxar. Och självklart att man börjar med varje övning på ett lugnt sätt."

 

 

 

 I campet ingår:

  • Anpassad coachning för din nivå
  • Samtal om regler och parkvett
  • Roliga tävlingar som passar alla
  • Lunch båda dagarna

Hjälmtvång gäller för alla och för att delta måste du ha fyllt 8 år.

Går av stapeln: 28 & 29 mars 2020
Sista anmälan: 8 mars 2020
Pris: 1 200 kr

ANMÄL HÄR

 20% rabatt på boende

Som deltagare i Bud's Camp erbjuder vi 20% rabatt på våra populära boendeområden Pistbyn, Varglyans Lyor och Stöten Mitt (standardlägenhet), under perioden Tor-Sön 26-29 mars.

Boka genom att ringa oss på 0280-75 000 eller mejla på info@stoten.se, och uppge koden "Bud's Camp".

 

 

Det här är Bud's Camp:

TFJ Produktion: Produktionsbolag som främst skapar video-content och reklam för allt från olika resorthotell till Försvarsmakten. Med bakgrund och hjärta inom skidfilm.
Snowpark Consulting: Bygger och underhåller parker runt om i norden och skapar även tävlingsparker för världscupen i Slopestyle runt hela världen.
Patric Hopstadius: Pedagog med erfarenhet från grundskola och gymnasie samt tidigare förbundskapten för svenska Slopestyle-landslaget.