In och utcheckning

Information om din in- och utcheckning i Stöten

Incheckningsrutiner

På ankomstdagen får du ett sms så fort ditt boende är redo för incheckning och nycklarna finns att hämta upp i nyckelboxarna utanför huvudreceptionen på Stötentorget. Vilken nyckelbox just din nyckel finns i står i sms:et. Incheckningstiderna för våra boenden ser du i listan nedan.

Har du bokat ett boende med kodlås (Pistbyn nr. 1-10 samt nr. 12, se din bekräftelse) checkar du både in och ut via koden du fick i sms:et och behöver alltså inte alls besöka receptionen.

Incheckningstider

Samtliga incheckningar och nyckelutlämningar sker vid Stötens huvudreception på Stötentorget.

Incheckning från kl. 16:00:

  • Stöten Ranch 
  • Varglyans Lyor 

Incheckning från kl. 17:00:

  • Pistbyn
  • Nordklint

 

Utcheckningsrutiner

Semestern varar ju tyvärr inte för evigt. När er vistelse börjar närma sig sitt slut, kvällen innan avresa, får ni ett avresemail med instruktioner och information om vad som gäller för utcheckning.

Nycklarna lämnas i utcheckningsboxen utanför huvudreceptionen på Stötentorget. Om ni har en skuld att reglera är ni välkomna in i receptionen. Bor ni ett boende med kodlås och inte har någon skuld att reglera går det bra att checka ut genom att klicka på den länk ni får via sms kvällen innan avresa. Om ni har en skuld att reglera kan ni checka ut i receptionen.

Utcheckningstider

  • Om ni beställt avresestäd eller om det ingår i boendet är utcheckningstiden kl. 10:00
  • Om ni städar själva är utcheckningstiden kl. 11:00

 

Avresestäd

Om avresestäd ingår i ditt boende eller om du valt att köpa till detta behöver du som gäst endast ta hand om disken samt slänga era sopor på närmaste återvinningsstation - resten fixar vi.

Städar ni ert boende själva finner ni instruktioner i form av en kom-ihåg-lista här! Missad eller undermåttligt utförd städning enligt Stöten kommer att debiteras.