Webbkamera Sälen ❄ kamera över Stöten | Stöten® i Sälen

Så ser Stöten i Sälen ut idag - webbkameror

Följ oss på Facebook och Instagram för att få det senaste om vad som händer i Stöten!

 

Ser du också fram emot en skidresa eller en härlig dag i backen? Här får du koll på hur det ser ut i Stöten just nu! Snöar det eller skiner solen? Se aktuella väderförhållanden och missa inte en dag i snön. I samarbete med www.webkameror.se kan vi visa läget på vår anläggning i Sälen via webbkamera. Låt dig inspireras av dagens väder - året runt, webkamerorna är aktiva både vinter och sommar.

Just nu finns tre kameror uppe - vid Stötentorget, på Toppen och vid Skidtorget. Webkamerorna hjälper dig att bestämma hur du vill spendera din dag i Stöten. Här hittar du dagliga uppdateringar om vädret och följer Sälen via live camera. Klicka på ett klockslag, 09.00, 12.00 eller 15.00 och se hur det såg ut igår. Eller välj alternativet Just nu.  

 

Webbkameror visar vädret i Sälen

 

Men webbkameran hjälper dig inte bara att se om det är läge för snögubbebygge. Du som tillbringar sommaren hos oss kan se om det är läge för bad, en fisketur eller en mysig dag i stugan med ett parti kort medan regnet smattrar mot stugtaket?  

För trodde du att det bara är vintertid som Stöten är roligt? Sälenfjällen är lika storslagna på sommaren, och det är en speciell känsla att vara här då. Vandra i fjällvärlden och njut av den vackra naturen, upptäck spännande leder med fantastiska utsiktsplatser. Ta en paus med ett dopp i det blå - nära anläggningen hittar du flera fina badsjöar. Hos oss kan du hyra cyklar till hela familjen och köpa fiskekort. I närheten av Stöten hittar du många fina utflyktsmål - cykla, paddla och lev vildmarksliv.