Hundspann

Upplev en annan del av Sälen.

Bokning
Hundspannet öppnar 25/12. Kortare turer bokas i receptionen eller på 0280-75 000. Längre unika turer bokas på info@hundaktivitet.se.

Här får du en fantastisk upplevelse i vacker fjällnatur – själv eller ihop med ditt sällskap och en hundförare. Upplev tystnaden och känn suset från när hundarna rör sig framåt i snön.

Starten för hundspannet hittar du vid den nedre rondellen (nedanför Yrsnöbyarna), där det från och med i år finns ett dog camp med bl.a eldplats och tält att värma dig i tillsammans med varm dryck.

Kortare turer

Under en korttur i Stöten får du uppleva den fantastiska naturen från första parkett, kela med hundarna, fota och få svar på allt du någonsin undrat om slädhundar. Upplevelsen beräknas ta ungefär 25 minuter.

Från och med 25/12 kommer kortturer att köras på tisdagar och lördagar kl 10.00 - 12.00 och 13.00 - 16.00. Förhandsboka på 0280-75 000 eller i receptionen. Drop in är möjligt om det finns lediga platser.

Priser för kortturer
Vuxen (13+ år): 495 kr

Barn (3-12 år): 349 kr

Under 3 år åker gratis i familjesällskap.

Längre turer

Åk på längre unika turer som skräddarsys efter dina önskemål, temperatur och väderlek. Efteråt finns det alltid tid att ta bilder och kela med hundarna. Bokas senast dagen innan på info@hundaktivitet.se. Priser och mer information finns på hundaktivitet.se.

Hundarna

Utanför selen lever hundarna, som är Siberian Husky och Alaskan Malamute, ett gott liv som sällskapshundar med trygga förhållanden och stor vana av människor runt omkring. Alla hundar är försäkrade och välskötta.