Hundspann i sälen

Upplev ett storslaget äventyr i Stöten!

Få upplevelser tar dig närmare naturen och vinterlandskapets fantastiska vyer som att åka hundspann. Kryp ner bland renfällarna i hundsläden och känn kraften när hundarna drar igång kälken och ger sig iväg genom snöklädda skogslandskap, förbi myrar och vidare ut i vildmarken.

Hundspann i Sälen är ett riktigt fjälläventyr. Njut av den uppfriskande fartvinden samtidigt som du blickar ut över den magiskt storslagna omgivningen. Upplev naturens lugn i Stöten – under turen med hundsläde är medarnas dova ljud mot snön och hundarnas flämtande allt du hör.

Att åka hundspann i Sälen är en oförglömlig upplevelse som passar hela familjen – stora som små. Följ med på ett naturnära äventyr och skapa ett minne för livet!


Turer med hundspann i Stöten

Våra hundspannsturer i Stöten genomförs av Peakpoints som är en av de största aktörerna för hundspann i Sälenfjällen. Peakpoints har välmående hundar av rasen alaskan husky till sina hundspannsturer – världens bästa slädhund!

Turen är 15-20 minuter lång. Självklart finns tid att gosa med hundarna efter turen för den som vill! Vi anordnar turer varje onsdag och fredag kl. 11:00–14:00 och vi utgår alltid från Stötens nya camping vid den nedre rondellen.

Varje hundsläde kan ta fyra personer per tur. 

Pris

Vuxna 13+ år 595 SEK
Barn 2-12 år 445 SEK
Spädbarn 0-1 år i vuxens famn 0 SEK

 

Vill du ha en längre tur med hundsläde i Sälen?

Om du vill göra en längre tur över flera timmar eller en hel dag kan du lämna ett önskemål om en annan typ av hundspannstur. Se kontaktuppgifterna nedan och få mer information om olika typer av fjälläventyr med hundspann i Sälen!

Bokning och information

För att boka hundspann hos oss i Stöten kan du ringa 0280-75 000.

Har du frågor eller önskemål om annan typ av hundspannstur kan du kontakta info@hundspann.com , ringa 070-686 62 13 eller läs mer här:

Varmt välkommen!

Utbudet av aktiviteter kan variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.

Blockmall hemsidan_hundspann1_360x240.jpg
Blockmall hemsidan_hundspann2_360x240.jpg
Blockmall hemsidan_hundspann3_360x240.jpg