Kör hundspann - Stöten i Sälen

Hundspann

Upplev ett storslaget äventyr i Stöten!

Få upplevelser tar dig närmare naturen och vinterlandskapets fantastiska vyer som att åka hundspann. Kryp ner bland renfällarna i släden och känn kraften när hundarna drar igång kälken och ger sig iväg genom snöklädda skogslandskap, förbi myrar och vidare ut i vildmarken.

Njut av den uppfriskande fartvinden samtidigt som du blickar ut över den magiskt storslagna omgivningen. Upplev naturens lugn där medarnas dova ljud mot snön och hundarnas flämtande är allt du hör. Att åka hundspann är en oförglömlig upplevelse som passar hela familjen, stora som små. Följ med på ett naturnära äventyr och skapa ett minne för livet!

Våra hundspannsturer genomförs av Peakpoints som är en av de största aktörerna för hundspann i Sälenfjällen. Turen är ungefär 10 minuter lång och självklart får ni tid att gosa med hundarna efter turen! Vi anordnar turer varje onsdag och fredag kl. 11:00-14:00 och vi utgår alltid från Stötens nya camping vid den nedre rondellen. Varje släde kan ta fyra personer per tur.

Pris

Barn 2-12 år 350 SEK
Vuxna 13+ år 500 SEK

För bokning av hundspann, ring 0280-75 000. För önskemål om annan typ av hundspannstur, kontakta info@hundspann.com eller ring 070-686 62 13.

Varmt välkommen!