Kör hundspann - Stöten i Sälen

Hundspann

Njut av fjällvärlden från första parkett!

Unna dig och ditt sällskap en helt unik upplevelse! Med hundspann genom orörd fjällvärld upplevs en helt ny sida av Stöten.

En hunspannsfärd kan du boka oavsett du vill åka ensam eller ihop med din familj eller dina vänner. Självklart har ni professionell hundförare med er under hela färden och turen delas inte med andra gäster än den eller de som bokat.

I mån av plats och snötillgång erbjuder vi turer under veckans alla dagar. För mer information eller för att boka kontakta Sälen Hund & Aktivitet på 0703 88 99 37 eller besök hemsidan.

Hundarna

Utanför selen lever hundarna - som är av raserna Alaskan Malamute, Siberian Husky och Alaskan Husky - ett gott liv som sällskapshundar med trygga förhållanden och stor vana av människor runt omkring. Alla hundar är försäkrade och välskötta. Hundarna är en del av vår familj och de har ett mycket gott liv året runt. Samtliga hundar är veterinärvårdsförsäkrade för att ge dem den bästa tänkbara vård som finns för en hund. För att orka med sitt jobb som släphund får de även bästa möjliga kvalitet på sin kost.  Precis som människor måste hundarna äta bra för att må bra. Under hösten är hundarna i hårdträning med många mil under tassarna och kosten är en viktig del i uppladdningen inför vinterns roliga äventyr som väntar.

*Vi förbehåller oss rätten att anpassa våra aktiviteter efter rådande restriktioner. Utbudet av aktiviteter kan därför variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.