Privatlektioner

Ta din skidåkning till en ny nivå i vinter

Tips! Förboka privatlektioner på 0280-75 000. Är du på plats i Stöten så är du välkommen in till oss i receptionen.

Det spelar ingen roll om du aldrig stått på ett par skidor tidigare eller om du redan är en rutinerad åkare - tillsammans med din coach utgår vi från där just du befinner dig och jobbar mot dina mål.

För dig som gillar att åka skidor finns inget roligare eller mer utvecklande sätt att spendera din tid! Våra coacher är välutbildade och specialister på att skräddarsy personliga lösningar.

Vi ger lektioner i både snowboard och alpin skidåkning. 

Tänk på att..
Vuxna och barn lär sig på olika sätt, så för att utvecklas maximalt på er privatlektion ser vi gärna att barn och vuxna inte bokas i samma lektion.  Vi rekommenderar max 4 personer per lärare för att få ut det bästa av lektionstiden. 

 Privatlektioner
Pris1,5 h3 hHeldag (6 h)
1 person 1 195 SEK  2 045 SEK  3 495 SEK 
Extra person 425 SEK  475 SEK  475 SEK 

Grön Level 1

Förkunskapskrav: Inga tidigare erfarenheter krävs. Här börjar vi från grunden! Däremot behövs ett glatt humör och viljan att utvecklas!

Blå Level 2

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll i gröna och blåa backar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också!

Röd Level 3

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll och parallella skidor i blåa och röda backar samt åker alla typer av liftar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också! 

Svart Level 4

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll och parallella skidor i röda och svarta backar och åker i alla typer av liftar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också!