Snowboardskola - Stöten i Sälen

Snowboardskola

Snowboardlektioner för dig som nybörjare eller rutinerad åkare

Tips! Förboka snowboardskolan på 0280-75 000 för att få en garanterad plats och smidigare incheckning.

Vi lovar att du kommer känna dig bra mycket tryggare, bättre och ha ännu roligare i backarna efter dessa timmar i snowboardskolan. Garanterat ett minne för livet.

 

Snowboardskola
Pris 825 SEK (Level 1) 725 SEK (Level 2)
  1 dag (måndag)  2 dagar (tis-ons) 

 

Grön level 1 snowboard

Inklusive utrustning. Nybörjarkurs där vi lär oss grunderna i snowboardåkning. Vi tränar på att hitta balansen, svänga, bromsa och åka lift. Vi håller till i de lättaste backarna vid soltorget hela lektionen och du är med tills du lärt dig åka lift, svänga och bromsa. Fokus är på att få igång alla på brädan. Tre timmar en dag. 8 år och uppåt. I denna kurs ingår hyra av utrustning som man hämtar ut på Kaisers Skidbod innan lektionens start.

Förkunskapskrav: Du som deltar behöver ha fyllt 8 år men behöver inga tidigare snowboardkunskaper däremot behövs viljan att lära sig samt ett glatt humör.

Blå level 2 snowboard

Fortsättningskurs där vi vidareutvecklar våra kunskaper. Vi förbättrar tekniken och tar åkningen till en ny nivå genom utmaning. Vi tar oss från blå till mer avancerade pister. Kursen anpassas efter elevernas förmåga. Två dagar, 1 timme 15 minuter. 8 år och uppåt.

Förkunskapskrav: Du kan bromsa och svänga åt båda hållen i gröna/blåa backar och åka lift samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

 

För rutinerade snowboardåkare som önskar personligt anpassade och mer avancerade lektioner i pist eller park, rekommenderas privatlektioner