Snowboardskola

Snowboardlektioner för både nybörjare och rutinerade åkare

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Vi lovar att du kommer känna dig bra mycket tryggare, bättre och ha ännu roligare i backarna efter dessa timmar i snowboardskolan. Det blir garanterat ett minne för livet!

 

Snowboardskola
Pris 895 SEK (Level 1) 795 SEK (Level 2)
  1 dag (måndag eller tisdag)  2 dagar (tis-ons) 

 

Grön Level 1 snowboard

Utrustning ingår i priset, hämtas ut på Stöten Ski Shop före lektionsstart. Nybörjarkurs på 3h där grunderna i snowboardåkning går igenom. Vi tränar på att hitta balansen, bromsa, åka lift och kanske hinner du även börja svänga! Vi håller till i de lättaste backarna vid soltorget hela lektionen. Minimiålder: 8 år. OBS! Endast en dag.

Förkunskapskrav: Du som deltar behöver ha fyllt 8 år. Inga tidigare snowboardkunskaper behövs men däremot viljan att lära sig samt ett glatt humör.

Blå Level 2 snowboard

Fortsättningskurs på 2 dagar där vi vidareutvecklar våra snowboardkunskaper. Åkningen sker mestadels i blå pister men du kommer även att utmanas i annan terräng så som skog eller varför inte prova ett litet hopp i parken? Två dagar, 1 timme och 15 minuter/dag. Minimiålder: 10 år.

Förkunskapskrav: Du kan rytmiskt svänga åt båda hållen i blåa backar och åka knapplift samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

Passar ingen av grupperna in på dig? För snowboardåkare som önskar personligt anpassade lektioner rekommenderas privatlektioner.