Barn 4-6 år

Det är alltid roligt att gå i skidskola

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knappen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor - men räkna också med mycket lek, bus och skratt med de andra kompisarna i gruppen.

Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Varje vecka avslutas med att Vargy kommer på ett uppskattat besök. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver!

För barn har vi grupper som går måndag-fredag eller fredag-lördag. Max 5-8 barn per grupp beroende på nivå och ålder. Avslutningen för barnskidskolan sker på fredagar under den sista lektionen då vi blandar skidåkning och bus med Vargy.

skidskola 4-6 år
Pris 1 195 SEK 795 SEK
Ordinarie veckor 5 dagar (mån-fre)  2 dagar (fre-lör)

 

Grön Snögubbar, 4-6 år

Skidskola för barn som inte testat på skidåkning förut. Vi tränar på att glida, bromsa, åka lift och svänga i de lättaste backarna. Vi håller främst till i de gröna backarna runt Soltorget. Gruppens färdigheter bestämmer vart vi åker. 

Förkunskapskrav: Kunna vara borta från föräldrar under hela lektionstiden.

Blå Snöstjärnor, 4-6 år

Skidskola för barn som kommit igång med sin skidåkning. Vi tränar på att svänga med bättre kontroll, åka i varierad terräng och utmana balansen. Vi håller främst till i backarna runt Soltorget och kanske tar några turer med Vargy Express! Gruppens färdigheter bestämmer vart vi åker. 

Förkunskapskrav: Du kan svänga, bromsa och stanna med kontroll i gröna backar. Du kan åka knapplift själv samt vara borta från föräldrar under lektionstiden.

Röd Snökanoner, 4-6 år

Skidskola för barn som kommit längre i sin skidåkning. Vi tränar vidare på våra svängar och vår balans, kanske med lite mer fart! Vi rör oss mot brantare terräng, parken och kanske lite kul skogsåkning om vädret tillåter. Vi håller främst till i backarna runt Soltorget och nedre World Cup backen. Gruppens färdigheter bestämmer vart vi åker.  

Förkunskapskrav: Du kan med god kontroll och fart svänga, bromsa och stanna i blåa backar och åka knapplift själv. Samt vara borta från föräldrar under lektionstiden.