Ungdom 10-15 år

Det är alltid roligt att gå i skidskola

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor - men räkna också med mycket skratt och roligheter med de andra i gruppen.

Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver.

skidskola 10-15 år
Pris   1 195 SEK
Ordinarie veckor   5 dagar (mån-fre)


Grön level 1

Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. Kursen anpassas efter elevernas förmåga.

Förkunskapskrav: Du behöver inte ha några tidigare skidkunskaper däremot behövs viljan att lära sig samt ett glatt humör.

Blå level 2

Fortsättningskurs där vi utvecklar vår teknik för att bli ännu säkrare i backen. Vi strävar mot att åka med parallella skidor och att få ett bättre flyt och kontroll i vår åkning. Kursen anpassas efter elevernas förmåga.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna/blåa backar och åka lift samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

Röd level 3

Fortsättningskurs där vi jobbar vidare med tekniken i skidåkningen. Vi tränar på att få flyt och säkerhet i åkningen i alla typer av backar oavsett svårighetsnivå. Vi arbetar med farten för att hitta den rätta känslan. Kursen anpassas efter elevernas förmåga.

Förkunskapskrav: Du åker kontrollerat och tar dig ner i röda backar och åker i alla liftar samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.