Ungdom 10-15 år

Det är alltid roligt att gå i skidskola

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor - men räkna också med mycket skratt och roligheter med de andra i gruppen.

Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver.

skidskola 10-15 år
Pris   1 195 SEK
Ordinarie veckor   5 dagar (mån-fre)


Grön level 1

Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. Kursen anpassas efter elevernas förmåga.

Förkunskapskrav: Inga tidigare erfarenheter krävs- här börjar vi från grunden. Däremot behövs ett glatt humör och viljan att utvecklas!


Blå level 2

Fortsättningskurs där fokus ligger på att utveckla teknik och trygghet i backen. Vi strävar mot åkning med parallella skidor och ett bättre flyt i åkningen. Kursen anpassas efter elevernas förmåga och önskemål.

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll i gröna/blåa backar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också!

Röd level 3

Avancerad kurs där fokus ligger på att utmana teknik och flyt i olika typer av terräng. Kursen anpassas efter elevernas förmåga och önskemål.

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll och parallella skidor i röda backar samt åker alla typer av liftar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också!