Kids 7-9 år

Det är alltid roligt att gå i skidskola

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor - men räkna också med mycket lek, bus och skratt med de andra kompisarna i gruppen.

Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Varje vecka avslutas med att Vargy kommer på ett uppskattat besök. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver.

För barn har vi grupper som går måndag-fredag eller fredag-lördag. Avslutningen för barnskidskolan sker på fredagar under den sista lektionen då vi blandar skidåkning och bus med Vargy.

SKIDSKOLA 7-9 ÅR
Pris 1 195 SEK 795 SEK
Ordinarie veckor 5 dagar (mån-fre)  2 dagar (fre-lör)

 

Grön Smygare, 7-9 år

Nybörjarkurs där vi tränar på att glida, bromsa, åka lift och svänga i lätta backar. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Du behöver inte ha några tidigare skidkunskaper däremot behövs viljan att lära sig samt ett glatt humör.

Blå Glidare, 7-9 år

Fortsättningskurs för barn som kommit igång med sin skidåkning. Vi tränar på att bli ännu bättre på att svänga och bromsa med hjälp av roliga övningar. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna och blå backar samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

Röd Svängare, 7-9 år

Fortsättningskurs med varierad skidåkning för duktiga skidåkare. Vi tränar på att hitta fart och rytm i vår åkning på ett säkert sätt. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Du åker kontrollerat och tar dig ner i röda backar och åker i alla typer av liftar samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

Svart Fräsare, 7-9 år

Avancerad kurs med mycket fart och högt tempo för erfarna skidåkare. Vi finslipar våra färdigheter genom nya utmaningar och upplevelser i och utanför backarna. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Du vågar det mesta och kan åka kontrollerat och med bra fart i alla backar och i alla typer av liftar samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.