Vuxen 16+ år

Vill du ha lite extra kul på skidsemestern?

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Då föreslår vi att du går i gruppskidskola under din vistelse i Stöten i Sälen. Det spelar ingen roll om du aldrig stått på ett par skidor förr eller om du redan är en rutinerad åkare – vi ser till så att lektionerna passar just dig och din grupp.

Vi lovar att du kommer känna dig bra mycket tryggare, bättre och ha ännu roligare i backarna efter dessa timmar. Dessutom får du ju trevligt sällskap av skidläraren och de andra i gruppen. Våra vuxengrupper är två dagar, så du hinner med annat kul hos oss också. Då de flesta grupperna ligger på eftermiddagen så ingår Varglyan för era barn under tiden ni tar lektionerna.

SKIDSKOLA vuxen 16+ år
Pris 795 SEK
  2 dagar (tis-ons) 

 

Grön level 1, 16+ år

Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. Kursen anpassas efter elevernas förmåga. Två dagar.

Förkunskapskrav: Du behöver inte ha några tidigare skidkunskaper däremot behövs viljan att lära sig samt ett glatt humör.

Blå level 2, 16+ år

Fortsättningskurs där vi utvecklar vår teknik för att bli ännu säkrare i backen. Vi strävar mot att åka med parallella skidor och att få ett bättre flyt och kontroll i vår åkning. Kursen anpassas efter elevernas förmåga. Två dagar.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna/blåa backar och åka lift samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.

Röd level 3, 16+ år

Fortsättningskurs där vi jobbar vidare med tekniken i skidåkningen. Vi tränar på att få flyt och säkerhet i åkningen i alla typer av backar oavsett svårighetsnivå. Vi arbetar med farten för att hitta den rätta känslan. Kursen anpassas efter elevernas förmåga. Två dagar.

Förkunskapskrav: Du åker kontrollerat och tar dig ner i röda backar och åker i alla liftar samt har ett glatt humör och viljan att utvecklas.