Vuxen 16+ år

Vill du ha lite extra kul på skidsemestern?

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knappen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Då föreslår vi att du går i gruppskidskola under din vistelse i Stöten i Sälen. Det spelar ingen roll om du aldrig stått på ett par skidor förr eller om du redan är en rutinerad åkare – vi ser till så att lektionerna passar just dig och din grupp.

Vi lovar att du kommer känna dig bra mycket tryggare, bättre och ha ännu roligare i backarna efter dessa timmar. Dessutom får du ju trevligt sällskap av skidläraren och de andra i gruppen. Våra vuxengrupper är två dagar, så du hinner med annat kul hos oss också. Om du inte hittar en grupp som passar din åknivå så är privatlektion det bästa alternativ! Där får du personlig feedback på exakt din nivå.

SKIDSKOLA vuxen 16+ år
Pris 1055 SEK
  3 dagar (tis-tors) 

 

Grön level 1, 16+ år

Skidskola för dig över 16 år som inte åkt skidor tidigare. Vi lär oss mer ingående om hur vi svänger, åker lift och bromsar. Huvudfokus ligger på att skapa trygghet i skidåkningen. Vi håller till i de gröna backarna på Soltorget. Gruppens färdigheter bestämmer vart vi åker.

Förkunskapskrav: Inga tidigare erfarenheter krävs- här börjar vi från grunden!

 

Blå level 2, 16+ år

Skidskola för dig över 16 år som kommit igång med din åkning. Vi tränar på att göra skidåkningen lättare för kroppen med fokus på fartkontroll och svängar med parallella skidor i blå backar. Vi håller till i backarna runt Soltorget. Gruppens färdigheter bestämmer vart vi åker.

Förkunskapskrav: Du åker med kontroll och god fart i gröna backar och har testat på blå backar. 

 

Röd level 3, 16+ år

Skidskola för dig som kommit längre i din åkning. Vi utvecklar våra parallella svängar och fokuserar på att kunna bibehålla kontrollen och farten i lite brantare terräng. Om gruppens förutsättningar tillåter kanske vi testar på offpist eller att få lite luft under skidorna. Vi håller till i backarna runt Soltorget och World Cup backen. Gruppens färdigheter bestämmer vart vi åker.

FörkunskapskravDu åker med god fart och kontroll med parallella skidor i blå backar. Du har också testat röda backar samt åker alla typer av liftar.