Vuxen 16+ år

Vill du ha lite extra kul på skidsemestern?

Tips! Bokning av skidskola görs enklast under den blå knapen "BOKA" uppe i hörnet.
Vid komplettering av befintlig bokning, gå till "MIN SIDA".

Då föreslår vi att du går i gruppskidskola under din vistelse i Stöten i Sälen. Det spelar ingen roll om du aldrig stått på ett par skidor förr eller om du redan är en rutinerad åkare – vi ser till så att lektionerna passar just dig och din grupp.

Vi lovar att du kommer känna dig bra mycket tryggare, bättre och ha ännu roligare i backarna efter dessa timmar. Dessutom får du ju trevligt sällskap av skidläraren och de andra i gruppen. Våra vuxengrupper är två dagar, så du hinner med annat kul hos oss också. Om du inte hittar en grupp som passar din åknivå så är privatlektion det bästa alternativ! Där får du personlig feedback på exakt din nivå.

SKIDSKOLA vuxen 16+ år
Pris 795 SEK
  2 dagar (tis-ons) 

 

Grön level 1, 16+ år

Nybörjarkurs, 2 dagar, för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. Kursen anpassas efter elevernas förmåga.

Förkunskapskrav: Inga tidigare erfarenheter krävs- här börjar vi från grunden. Däremot behövs ett glatt humör och viljan att utvecklas!

 

Blå level 2, 16+ år

Fortsättningskurs, 2 dagar, där fokus ligger på att utveckla teknik och trygghet i backen. Vi strävar mot åkning med parallella skidor och ett bättre flyt i åkningen. Kursen anpassas efter elevernas förmåga och önskemål.

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll i blåa backar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också!

 

Röd level 3, 16+ år

Avancerad kurs, 2 dagar, där fokus ligger på att utmana teknik och flyt i olika typer av terräng. Kursen anpassas efter elevernas förmåga och önskemål.

Förkunskapskrav: Du åker med god kontroll och parallella skidor i röda backar samt åker alla typer av liftar. Ett glatt humör och viljan att utvecklas behövs också!