STÖTEN SPA i sälen

Det bästa av två världar

Vi på Stöten Spa hälsar er varmt välkomna att ta en paus från skidbacken och unna er en härlig spa-vistelse! Vi har massage och kropps- och ansiktsbehandlingar för hela familjen.

Här på vårt spa i Sälen erbjuder vi olika behandlingar för både barn och vuxna. Varför inte prova vår populära 100% Stöten som inleds med varm stenmassage på ben, rygg och axlar och därefter avslutas med en härlig ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och mask? Kanske lockas du av behandlingen Spa-Pjäxan där du får njuta av avslappnande fotbad med scrub och cirkulationshöjande massage – perfekt för skidtrötta fötter!

På Stöten Spa har vi även våra omtyckta Vinterbad. Vinterbaden är värmande kurbad med olika egenskaper för maximal avkoppling. Njut av ett fuktgivande algbad med massa mineraler eller ett uppiggande och fräscht eukalyptusbad.

Se alla behandlingar på Stöten Spa här.

Behandlingar för barn på Stöten Spa

För våra minsta gäster finns det flera behandlingar att välja mellan:

  • Snövit – en skön och lätt ansiktsbehandling anpassad för den yngre huden.
  • Frost – ett härligt skummande fotbad med fotmassage och nagellack.
  • Vinterbubblor – mysigt bubbelbad för barnen medan föräldern njuter av lätt ryggmassage eller en uppfräschning av ansiktet i samma rum.

Boka behandling eller kontakta oss

Maila oss på spa@stoten.se för att boka en behandling. Du kan också kontakta oss med din bokning via vår Facebooksida.

Vi har öppet vårt spa här i Stöten på beställning. Varmt välkommen in – vi tar hand om dig!

Utbudet av aktiviteter kan variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.

spa_360x240.jpg
Blockbild_spa_2_360x240.jpg
Blockbild_spa_360x240.jpg