Bad & Bastu

Njut av varma och kalla bad på Vattufjäll

Öppettider

Stängt för säsongen

Vi öppnar igen
12 december!

På Vattufjäll kan du koppla av rejält efter en heldag i skidbacken. Här finns bad för hela familjen med både en avkopplande bubbelpool och en liten barnpool för våra minsta gäster. Missa heller inte ett besök i vår härliga bastu!

I direkt anslutning till badet hittar du Vattufjälls Badcafé där vi serverar smakrika rätter, smörgåsar och fika. Njut av en god kopp kaffe till smarriga bakverk, glass och godis. Badcaféet har dessutom fullständiga serveringsrättigheter.

Inträde

Barn upp till 3 år Gratis
Barn 4-6 år 65 SEK
Ungdom 7-14 år 85 SEK
Vuxen över 15 år 115 SEK

Vi rekommenderar dig att ta med ett eget hänglås för att kunna låsa in dina värdesaker i skåp medan du badar. Har du inget eget lås kan du köpa ett i kassan för 45 kronor. Välkommen!

I Vattufjälls entré finns också flera arkadspel att utmana vännerna i. I Bowlinghallen kan du dessutom spela en omgång biljard. Vattufjäll är Stötens aktivitetshus med något roligt för alla. 

Notera att Vattufjäll bad är helt kontantfritt, vi tar bara kort. Utbudet av aktiviteter kan variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.

Blockbild_vattufjäll_bad_1_360x240.jpg
Blockbild_vattufjäll_bad_3_360x240.jpg
Blockbild_vattufjäll_bad_2_360x240.jpg