Barn i fjällen

Barnens bästa fjällsemester

Är ditt barn i åldern 3-8 år, intresserad av att vara Vargys kompis och vill följa med på hans äventyr under er tid hos oss på Stöten i Sälen? Här är Vargy allas kompis! Och för dig som är förälder är det skönt att veta att dina barn är sysselsatta, har kul och dessutom är i trygga händer.

Världens snällaste varg och alla barns bästa kompis! Vargy är en stor, lurvig och kramgo varg som gillar high fives och är Stötens alldeles egna maskot. Han är alla barns bästa kompis och älskar att åka skidor.

 

I Vargys barnklubb Vargklubben händer det alltid något skoj! Alla barn mellan 3 och 8 år är välkomna att hänga med Vargy och hans kompisar. Kalas, biomys och afterski är bara några av de busigheter som Vargy hittar på.

 

Till Barnpassningen är alla barn i åldern 3-8 år välkomna. Varje måndag till fredag kan du lämna dina barn till vår utbildade personal i Kalasstugan där de får leka, pyssla och busa medan ni föräldrar njuter av egentid i skidbacken.

För våra minsta Stötengäster finns våra fina lekrum som ligger vid restaurang Bistron samt i Ski Lodge Soltorget. Här finns massa skoj att leka med tillsammans med sina föräldrar.