Barn i Stöten - Sälens bästa skidåkning

Barn i fjällen

För dig som är förälder är det skönt att veta att dina barn är sysselsatta, har kul och dessutom är i trygga händer.

Är ditt barn mellan 3-8 år och intresserad av att vara Vargys kompis och följa med på hans äventyr under er tid hos oss? I Stöten är Vargy allas kompis.

Vargys aktivteter & födelsedagskalas

På Vargys aktiviteter letar vi efter den försvunna skatten, utmanar kompisarna i Vargklubbstrofén, firar Vargys födelsedag. Vi firar att Stöten fyller år och med det fyller självklart också Vargy år. Vi myser även i varglyan med pyssel, bak eller film och Vargy kör igång en hejdundrande afterski, där han efter en heldag i backen samlar ihop sina kompisar och dansar loss, leker lekar och firar med popcorn och saft.

Varglyan

Här är ditt barn i trygga händer och kan umgås med Vargys bästisar som är vår utbildade personal. Vi leker, pysslar, ser film och spelar spel. Perfekt att lämna ditt barn efter en tur i backen. Är ditt barn en Vargykompis kan ni föranmäla er i receptionen men ni kan också bara titta förbi.

Bra att veta

Innan varje aktivitet börjar är det viktigt för oss att få era kontaktuppgifter, om vi mot förmodan behöver få tag i era anhöriga. Uppgifterna fylls i på deltagarlistan som aktivitetsledarna har. Meddela gärna eventuella allergier.

Vid Vargys skattjakt och Vargklubbstrofén håller vi till utomhus och därför är det viktigt att klä barnen varmt. Vargys aktiviteter kostar 80:-/barn. Aktiviteterna betalas i receptionen eller på plats. Under Junior Weeks är alla Vargklubbsaktiviteter gratis. 

Så klär du barnen rätt i vinterkylan

Vid kyliga förhållanden gäller lager på lager, gärna tre lager. Understället närmast kroppen bör vara i ylle, det är varmast och värmer fast det är fuktigt. Dubbla strumpor, åtminstone innersta lagret i ylle. En så kallad rånarluva täcker både huvud, hals och delar av ansiktet ordentligt. När det är riktigt kallt är dubbla mössor och vantar (innervantar i ylle) bra. Ha rymliga kläder och skor. Luftspalten mellan underställ/strumpor och ytterkläder/skor hjälper till att hålla värmen. Känn på barnen, bland annat händerna, emellanåt för att se om de är tillräckligt varma.