Barnpassning

Lek, pyssel och bus

Kanske behöver föräldrarna lite egentid i backen? Då är Barnpassningen perfekt! Varje måndag till fredag kan du lämna dina barn till vår utbildade personal där de får leka, pyssla och busa tillsammans med andra barn. Vill du som förälder vara med och leka så hänvisar vi istället till lekrummet i Bistron - här är det föräldrafritt!

Om en förälder går i skidskolan under eftermiddagen så ingår gratis barnpassning i mån av plats - annars är alla barn i åldern 3-8 år välkomna för 80 SEK per barn. Drop in gäller och betalning sker i dörren. Under Junior Weeks (vecka 50, 2-6 och 10-12) är alla Vargklubbsaktiviteter gratis!

Tid: Måndag-fredag kl. 12:45-15:30 (extraöppet 30-31 december)
Plats: 

 

Tänk på…

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.