Biomys med Vargy

Välkommen in i biomörkret!

Finns det något mysigare än en bra film som avnjuts tillsammans med saft och nypoppade popcorn? Det tycker i alla fall inte Vargy som varje tisdag ordnar biomys med sina kompisar.

Vilken film vi ser blir en överraskning och alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna in i biomörkret. Anmälan sker i receptionen på plats i Stöten och kostar 80 SEK per barn - under Junior Weeks (vecka 50, 2-6 och 10-12) är alla Vargklubbsaktiviteter gratis!

Tid: Tisdagar kl. 16:15-17:15 (insläpp från kl. 16:00)
Plats: Kalasstugan bakom Restaurang Ladan

 

Tänk på...

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.

Hitta till Kalasstugan

Vargys fina Kalasstuga ligger i närheten av Stötentorget i centrala Stöten. Hit tar du dig både till fots, på skidor eller med bil om det skulle behövas. Du hittar Kalasstugan bakom Restaurang Ladan.