Vargklubbstrofén

Barnens egen skidtävling

Varje vecka bjuder Vargy in sina skidåkande vänner på en skojig skidtävling! Vargy ser till att alla är ordentligt uppvärmda innan tävlingen drar igång och självklart hålls tävlingen i hans favoritbacke - Vargen.

Alla barn i åldern 3-8 år som kan stå på skidor är välkomna i sällskap med en vuxen. Aktiviteten sker i skidbacken utomhus så se till att ditt barn har kläder efter väder. Anmälan sker i receptionen på plats i Stöten och kostar 80 SEK per barn - under Junior Weeks (vecka 50, 2-6 och 10-13) är alla Vargklubbsaktiviteter gratis!

Tid: Lördagar kl. 13:00-14:00 (var på plats senast kl. 13:00)
Plats: Backen Vargen på Soltorget

 

Tänk på…

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.

Hitta till nedfarten Vargen

Vargys favoritbacke Vargen har nummer 2 på pistkarta och ligger på Soltorget inom skidskoleområdet. Hit kommer du enkelt på skidor med hjälp av någon av Vargliftarna.