Vargys afterski

Dansa loss på dansgolvet tillsammans med Vargy

För Vargy betyder onsdag afterski! Efter en heldag i backen älskar han att svänga sina lurviga på dansgolvet tillsammans med kompisarna i Vargklubben. Dansstopp, limbo och massa annat skoj utlovas - man vet aldrig vad Vargy hittar på.

Alla Vargyvänner i åldern 3-8 år är välkomna att dansa loss med Vargy. Kom ihåg att ha kläder efter väder då aktiviteten sker utomhus. Anmälan sker i receptionen på plats i Stöten och kostar 80 SEK per barn - förutom under Junior Weeks (vecka 50, 2-6 och 10-13) då alla Vargklubbsaktiviteter är gratis!

Tid: Onsdagar kl. 16:15-17:15 (insläpp från kl. 16:00)
Plats: Utomhusscenen vid Kalasstugan

 

Tänk på…

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.

Hitta till Kalasstugan

Vargys fina Kalasstuga ligger i närheten av Stötentorget i centrala Stöten. Hit tar du dig både till fots, på skidor eller med bil om det skulle behövas. Du hittar Kalasstugan bakom restaurang Tyrolerladan.