Vargys födelsedagskalas

Välkommen att fira Vargys födelsedag!

Vargy fyller år och det ska självklart firas med ett stort kalas tillsammans med Vargys alla vänner. Allt kan hända när Vargy ställer till med födelsedagskalas så det här vill ni inte missa!

Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är varmt välkomna att festa loss med ballonger och bus. Föranmälan krävs och sker i receptionen på plats i Stöten och kostar 80 SEK per barn - under Junior Weeks (vecka 50, 2-6 och 10-12) är alla Vargklubbsaktiviteter gratis!

Tid: Fredagar kl. 16:00
Plats:
Maxantal: 80 platser (föränmälan krävs)

 

Tänk på...

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.