Ranchen lodge

Exklusivt boende nära Ranchliften

Ranchen Lodge är ett av våra nya guldkorn med gångavstånd till Ranchenliften. Boendet är lägenheter i större hus med plats för åtta personer och rymliga gemensamma inneutrymmen.

Lyxigt boende i Sälen 

Husen är arkitektritade i en underbar lodgestil. Här får du ett varmt och mysigt boende där nytt och modernt möter genuin fjällkänsla. Alla lägenheterna är 66,6 kvadratmeter och har antingen en balkong eller uteplats med fjällutsikt. Du har inte bara Ranchenliften på gångavstånd, här bor du också mycket nära tre av våra längdskidpår - 3, 5 och 7 km långa. Avresestäd ingår dessutom alltid i priset så du slipper tänka på det. Ta chansen och hyr detta fantastiska boende under er tid här i Stöten - Sälens bästa skidåkning!

Exklusivt boende nära Ranchliften 

Lägenheterna är utrusade med:

  • Två badrum, varav ett med bastu
  • Tvättmaskin
  • Fullt utrustat kök
  • Diskmaskin
  • Torkskåp

I Ranchen Lodge bor du även med närhet till livs och nöjen. Ranchenliften tar dig och ditt sällskap till affärer, restauranger och nöjen som gym, bowling, skotersafari och mycket mer. 

Har du några frågor om hur du bokar? Eller behöver du hjälp med vilket boende du ska välja? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Stöten i Sälen så hjälper vi dig!

I kalendern här nedanför kan du välja vilka datum du är intresserad av att bo i Ranchen Lodge.