Stöten Ski Lodge Soltorget

Stötens nya premiumboende

Unna dig det lilla extra under semestern. Välkommen till Stötens nya premiumboende och vårt största projekt någonsin - Stöten Ski Lodge Soltorget.

Nu kan du bo extra bra och bekvämt under skidsemestern, passa på att säkra just ditt drömboende.

Boende
Njut av rymliga lägenheter i modern stil, inspirerade av det storslagna fjällandskapet som omger Stöten. Välj mellan lägenheter om mellan 47 och 110 kvadratmeter - perfekt för par, familjer och kompisgäng i alla storlekar.

Lodgen på tre våningsplan, har stora fönsterpartier i tre väderstreck och bjuder in till sociala ytor för dig att umgås med dina nära och kära. Restaurang, utomhuslounge, bar och relaxavdelning är bara några av de faciliteter som finnas innanför lodgens väggar.

 

Restaurang & Bar
På Ski Lodge Soltorget möts du även av Torstens Restaurang och Bertils Bistro & Bar. På Torstens Restaurang serveras det klassiska köket med en bred meny, dag som kväll medan du på Bertils Bistro & Bar kan slå dig ned i vad vi kallar "Stötens vardagsrum", beställa något gott från baren i form av enklare fika och rätter eller varför inte en fin cocktail. 

På onsdagar kl 20.00 är det musikquiz i Bertils Bistro & Bar. En riktigt trevlig kväll med familjär stämning utlovas. Välkomna!

 

Barnvänligt
Med skidskolan i direkt anslutning till Ski Lodge Soltorget blir detta val av boende otroligt barnvänligt. Det är bara att kliva ut genom entrén och glida tiotal meter till skidskolans samlingsplats. I anslutning till Bertils Bistro & Bar ligger Vargys Leksrum, ett skojigt rum som inbjuder till aktiviteter och lek för de yngsta. Här kan våra minsta gäster leka tillsammans med sina föräldrar med leksaker, klossar, pussel och mycket mer.

Shop & Hyra
Här hittar du ett brett sortiment av alpina skidor, snowboards och längdskidor till hela familjen. Bor du på Ski Lodge Soltorget och förbokar din utrustning så står den redo i ditt skidskåp lagom till din incheckning. Enklare blir det inte! I skidverkstaden ger vår kunniga personal din utrustning den kärlek och omvårdnad den behöver. I vår nya fina shop hittar du allt från mjukisdjur till skidkläder för alla åldrar, skidstrumpor, handskar, mössor och mycket mer. Varför inte köpa med dig något från Stötens profilsortiment och få ett minne från en härlig skidsemester hos oss.

Läge
Precis utanför entrén hittar du Dalarnas snabbaste sittlift, 6-stolsliften Vargy Express, såväl som släpliftar och rullband för våra yngsta gäster. Vid Soltorget hittar du också populära nedfarten Mormors störtlopp - som även är Sälens längsta med sina 3060 meter.

Välkommen till Stöten Ski Lodge Soltorget!