Stöten Ski Lodge Soltorget

Invigning i december 2023

Unna dig det lilla extra under semestern. Nu öppnar bokningen för Stötens nya premiumboende - Stöten Ski Lodge Soltorget.

Från och med vintersäsongen 23/24 kan du bo extra bra och bekvämt under skidsemestern. I december öppnar Sälens nya premiumboende Soltorget Ski Lodge i Stöten och nu öppnar bokningen så att du kan säkra just ditt drömboende.

Njut av rymliga lägenheter i modern stil, inspirerade av det storslagna fjällandskapet som omger Stöten. Välj mellan lägenheter om mellan 47 och 110 kvadratmeter - perfekt för par, familjer och kompisgäng i alla storlekar.

Precis utanför entrén hittar du Dalarnas snabbaste sittlift, 6-stolsliften Vargy Express, såväl som släpliftar och rullband för våra yngsta gäster. Vid Soltorget hittar du också populära nedfarten Mormors störtlopp - som även är Sälens längsta med sina 3060 meter.

Lodgen på tre våningsplan, har stora fönsterpartier i tre väderstreck och bjuder in till sociala ytor för dig att umgås med dina nära och kära. Restaurang, utomhuslounge, bar och relaxavdelning är bara några av de faciliteter som kommer att finnas innanför lodgens väggar.

Välkommen till Stöten Ski Lodge Soltorget!