Soltorgsbyarna

Vidunderlig utsikt i exklusiv miljö

I Soltorgsbyarna hittar ni gedigna hus i timmer samt parhus med toppläge som passar bra för större sällskap och som ställer höga krav på sitt boende. Här får ni njuta av härlig fjällkänsla med en vidunderlig utsikt över Stötens backar. Du tar dig enkelt ner till Soltorget på transportsträckor och hem kommer du smidigt med transportlift.

Stugorna i Soltorgsbyarna har mellan två och upp till hela 16 bäddar. Ta med dig familjen, släkten, kompisarna och kollegorna. Här finns stora sällskapsytor där det är härligt att umgås - i Soltorgsbyarna får alla plats!

Exklusivt hus att hyra 

Det här boendet håller en hög standard som motsvarar alla dina förväntningar på en lyxig fjällsemester i timmerstuga. Du bor privat och avskilt alldeles i skogsbrynet, men med bara ett par hundra meter till närmsta transportlift. Stugorna ligger också nära Soltorget med sitt utbud av restauranger och upplevelser. 

Har du några frågor om hur du bokar? Eller behöver du hjälp med vilket boende du ska välja? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Stöten i Sälen så hjälper vi dig!