Stöten Mitt

Lägenhetshotell mitt i backen

Söker du efter ett hotell i Sälen där du själv kan stå för matlagningen? Stöten Mitt är vårt lägenhetshotell med självhushåll. Här hittar du smart inredda lägenheter med balkong och torkskåp. I Stöten Mitt finns gemensamma utrymmen för bastu och skidförråd samt fri tillgång till wifi. När du vill boka hotell eller lägenhet i Sälen är Stöten det given succé – här hittar du Sveriges bästa skidåkning!

Lägenhet i Sälen – mitt i Stöten

Beläget precis vid Stötentorget mitt i backen, är Stöten Mitt ett mycket bra boende för dig som vill ha nära till allt. Tvärs över torget hittar du reception, Tempo, Bistron och restaurang Brasseriet – vår populäraste restaurang med allt från traditionell hotellfrukost till festliga middagar.

Och ännu närmare är det till Vattufjäll med bland annat bad, spa, bowling, gym, skiduthyrning och barnaktiviteter. Här har du dessutom nära till alla de bästa backarna - perfekt för dig som vill få ut maximalt av skidsemestern!

Boka hotell i Sälen för en oförglömlig semester

En skidsemester hos oss i Stöten i Sälen blir ett minne för livet – här finns något för alla. Men framför allt finns här Sveriges bästa skidort! Har du frågor om hur du bokar eller vilket boende som passar bäst för dig och ditt sällskap? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Boka avresestäd ihop med boendet eller på 0280-75 000 innan ankomst så hjälper vi till med RUT-avdrag! Tänk på att boka städ senast 3 dagar innan avresa!

Stöten Mitt Deluxe

Stöten Mitt Standard